Musikklubb

På Alex skola fick vi hem en lapp för ett tag sedan med jag tror det var 15 olika klubbar barnen kunde gå med i. Det var tidningsklubb, musikklubb, drama, basket, engelska…massa olika. Detta är under skoltid. 8 gånger sista lektionerna innan skoldagens slut. Vi fick välja 3 klubbar och som nr 1 den barnet helst vill vara med i sen 2a hands val och 3e.

Jag rabblade klubbarna för honom och han valde direkt musik och drama. För honom spelade det ingen roll vilken som kom först. Jag satte drama som nummer ett. Han kom med i musikklubben så det var ju tur att det inte spelade någon roll för honom. Som nummer 3 valde han engelskaklubben.

Dom har inte börjat med det än så jag vet inte alls vad dom ska göra men en vild gissning är att det har med musik att göra…Alex har iaf inte sagt något men ibland ganska ofta berättar han inte allt dom gör. Får gå långa omvägar för att luska ut vad dom gjort.

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

5 Responses to Musikklubb

 1. Fina Frun says:

  Hoppas att han trivs i klubben 🙂
  Min dotter går i musik och dramklass!

  Man kan rösta flera gånger eftersom man inte fyller i namn, men bara en gång per dator.
  Så du råkar inte ha sisådär en tio stycken datorer ståendes i garderoben? Hihi ;),

 2. Stattinskan says:

  Gud vad spännande. Jag har sagt det förut och säger det igen … Sverige borde snegla lite mer på de turkiska skolorna. De är kreativa och sätter barnens intressen i centrum. Nästa liv ska jag bo i Turkiet och låta mina barn gå i turkisk skola 😀

 3. Roggan says:

  Där gjorde han ett bra val ju.

 4. Pia F says:

  Något liknande har vi också i den svenska skolan men det låter som om utbudet är större hos er! Så kul att Alex fick vad han ville.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja han blev glad då det inte spelade någon roll vilken av dom två han valde som nr 1. ja massa klubbar, blev förvånad över hur många det fanns att välja bland.

Kommentera