Sol och Bad

Munkjackan åkte av ganska fort efter att solen kom upp. Fick t om fälla upp parasolet. Sen blev det bikini på och en sväng till stranden.

Va nere strax innan 10 så det hade inte kommit så mycket folk men sen drällde det in. Blev förvånad att det är så mycket folk här fortfarande. 4 av 5 rader med solsängar va nästan helt fyllda på 2an där jag var och dom har kanske runt 25-30 sängar per rad.

Inga vågor att tala om

Rent och klart vatten. Hade inte tanke på att bada. Har nog aldrig badat i oktober och har jag det har det bara blivit super snabba dopp men det var så varmt så jag var tvungen att gå i. Inte bara en gång utan 4 gånger badade jag och jag verkligen badade. Låg i och det var riktigt skönt även om det kändes bra kallt till en början.

3 timmar låg jag och hade det gott i solen och läste min bok sen tröttnade jag på att leka lyxhustru och längtade hem till hushållssysslorna…

This entry was posted in Lyxhustruliv, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

16 Responses to Sol och Bad

 1. Mamma says:

  Åhh, längtar ner. Skulle inte tacka nej till lite mer sol o värme. Hösten är verkligen här nu. Visserligen strålande sol idag men inte speciellt varmt. Kofta o jacka gäller.
  Puss o Kram hela dan!

 2. haha ooowh.. värmeeeeeeeeeeeeeeeee!
  jag fryser som fan nu. kankse mer feber på gång? hoppas iiinte.
  kräktes nyss också… men det kankse är järntablettens fel? skyller allt på niferexen. de kommer icke överens med min kropp! hm. ska be gubben köpa en annan tablett o se om det funkar bättre.
  pöss

  ps. japp ska testa omgående med olivolja, låter dig veta hur det gick sen!

 3. har tagit en msk olivolja nu. hur lång tid tar det före det veeerkaaar o jag måste springa på dass? 🙂

 4. var tvungen att skölja ner det med vatten, för fyfasen vad det smakar illa utan nåt till 😉

 5. Marie-Louise says:

  Å nej jag blir inte alla avundsjuk 😉 (gud vad jag ljög nu). Det ser ljuvligt ut det där. Jag får längta och sukta genom dina fina havsbilder 🙂 medan jag sitter här och försöker plugga. /Kram

 6. Fina Frun says:

  Åh nej, inte en chans att du längtade hem till dammsugningen, mig lurar du inte 😉
  sv: ja, vi hann i sista minut, innan skolklockan ringde!

 7. Hoppas det är ok temperatur när jag kommer. behöver värme, men det får jag nog på annat håll =) även om inte solen vill sej…
  Kanske inte blir några dopp, men i alla fall ligga och värma sej på stranden med en bok är inga fel. =))
  Ha det så bra.
  Kram M

 8. Susanne P says:

  Hmmm…lite kyligt, 23,6 grader varmt?!
  Nu blir jag lite avis 🙂
  Kram

 9. Pia F says:

  Passa på och njut så länge du kan, tids nog får ni också kallare och ska hålla värmen i dåligt isolerade hus över vintern.

 10. Sita says:

  Vad avis man blir. Här är bara grått o kallt. Kram

 11. Bettan/Caligo says:

  Visst är det härligt att bada i oktober, lite kyligare men har man varit i en stund så är det ljuvligt. På måndag ska vi beställa resa till maj,blev glatt överaskad då Turkietresor börjar flyga från Västerås.
  Kramis

  • Sand mellan tårna says:

   Ja efter en stund är det riktigt skönt i vattnet. Inte alls så farsligt kallt.
   Åhh va bra att dom flyger därifrån och gott att boka så nedräkningen kan börja 🙂

 12. Laura says:

  Då jag ser dina härliga bilder så önskar jag faktiskt att vi hade följt med Ahmets pappa till Alanya. Jag skulle inte ha något emot lite mer sol och bad i år. 😛 På tal om Ahmets pappa så konstaterade han också att det är ovanligt mycket turister i Alanya i år, det fullkomligt dräller av dem (hans ord) överallt även om det är i slutet av säsongen. Europas ekonomi är på uppgång! Vi har det svinkallt här nu, kring +20 på dagarna och mycket kallare på nätterna.. :S

  Ha en fin dag imorgon, du stiger upp om några timmar. 🙂

 13. Tycker jag känner igen vyerna från Alanya i Turkiet! Eller har jag fel? =)

Kommentera