Fynd

Är inte ofta jag handlar kläder här men då och då händer det. Vädret börjar bli så där svårt så man inte vet riktigt vad man ska ta på sig. Det kan vara jätte varmt och man kan gå i korta shorts sen kan det svänga fort och bli småkyligt så man vill ha något mer på sig. Köpte joggingbrallor i Sverige i somras i typ caprimodell och dom är så sköna så det har jag spanat efter här. Hittade idag i en butik så jag slog till och köpte två par…

Ett par vita…

Och ett par svarta…

För dessa äkta turkiska adidas kopior betalade jag 15 lira för båda paren (ca 75:-)

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

14 Responses to Fynd

 1. Sita says:

  Finns dom i stor storlek. Dom ser läckra ut. Kram

 2. Emma says:

  Harligt med sadana fynd! Och byxor som dm dar anvander man flitigt dar borta!

  Du sa att erat badrum ar som en kylskap under vıntern, kan ınte annat an att halla med! Har star fönstret öppet typ aret runt sa det ar samma sak dar. Att stanga det ar ınte att tanka pa för da kommer svarmor och öppnar det nasta sekund… Haha

 3. Veiken says:

  Det är till att ha det bra! Grattis! Du kan ju exportera till Sverige! 🙂

 4. maria says:

  Snygga och dem ser sköna ut 🙂
  Klart prisvärda !

  Må gott !
  Kramen

 5. diana says:

  Vilka fina fynd 🙂

 6. Hebbe says:

  Rackarns,,har du en modeblogg nu (ler) Ja veckan som kommer kan gärna gå fort,sen kan nästa två,snigla sig fram..Haé Kram.

 7. Laura says:

  Vilka fina (och säkert även bekväma) byxor! Priset var ju inte farligt det heller! 🙂

  Parfympennorna som säljs på marknaderna här är så vitt jag vet äkta, har köpt massor förut också och de har doftat lika mycket som ”äkta” parfym. 🙂 Såna här parfymer i små storlekar är idealiska för mig som har svårt att bestämma mig för EN doft, dessutom använder jag inte parfym så ofta. 🙂

 8. Pia F says:

  Fina!
  Jag tillhör ju dom som älskar att shoppa,och tycker alltid att jag hittar massor när jag är i Turkiet. Jag älskar väskor bl a.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja väskor gillar jag oxå. Det jag inte gillar med shoppingen här är allt jäkla tjöt och att dom följer efter och flåsar en i nacken. Jag vill titta i lugn och ro och vill jag ha hjälp så ber jag om det.

 9. Fina Frun says:

  vad härliga och fina! OCH BILLIGT! Kanske man skulle åka till Alanya på shoppingresa….

 10. Sofiya says:

  Älskar såna där kapri. Jag köpte ett par i ankara som jag inte kan leva utan 😛 Och faktiskt ett par på Adidasaffären.

 11. Marie-Louise says:

  Snygga byxor! Passar dig väldigt bra 🙂 /Kram

 12. Jenfan75 says:

  Dom såg himla sköna ut… Sånna har jag försökt hitta härhemma.

Kommentera