Blåst och trampad på

Vilken natt! Det va så lugnt här igår kväll. En stilla varm kväll. Vaknade inatt av att dörrarna smällde, saker for på balkongen, gardinerna flög…

Det blåste så vi höll på att blåsa ur sängarna. Upp och stänga till fönster och dörrar lite, ta ner parasollet från sin hållare och lägga under balkongbordet, fler klädnypor i tvätten som hängde…

Sen lägga sig och sova igen. Då vi var tvugna att stänga till balkongdörrar och fönster blev det ju så varmt då det inte var några nordanvindar som kom. Somnade till slut och vaknade senare av att en liten lurvig sak trampar på mig och spinner som mullrande åska. Då har Hasan släppt in Ceki som ju då och då förärar oss med ett besök. Nu var hon så kelen så kelen och mycket pratglad för mellan det mullrande spinnandet jamade hon och hade massor att berätta och jag var bara så trött så trött. Samlade kraft att lyfta en hand och klappa henne lite men ju mer jag klappade ju mer snurrade hon runt och trampade på mig och ju mer tjattrade hon. Till slut gömde jag händerna under påslakandet och hon lade sig ner bredvid mig och somnade.

Solen på väg upp, vinden har avtagit, himlen är blå, 23,6 grader.

God morgon måndag!

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

15 Responses to Blåst och trampad på

 1. Bettan/Caligo says:

  Mysigt med en sängkompis som är lurvig. Vi har en hesvart gammal 13år som sover hos mig varje natt.
  Ha en bra dag

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är mysigt men inte när hon trampar på mig och buttar mig i ansiktet 😉
   En bra dag till dig med!

 2. Hebbe says:

  Mors,,Ja precis som du sa,svårt före,skitenkelt efter.Det blev en inte få sova så bra natt för dig då,,Kramen.

 3. Hebbe says:

  Ja graderna är bra,men de svarta tjocka molnen vill jag gärna ha bort..
  Verkar som du ska få en trötterdag efter din störda nattsömn.Haé Kramen.

 4. Sita says:

  God morgon. Vår katt går inte in i sovrummet, o glad är jag för det. Han kommer så fort jag rör på mej o går på toa, så ska jag med ner o ge han mat. Du får väl lägga dej o vila middag när Alex är i skolan. Kramar

 5. Monika says:

  Men hon var väl eran katt? Huskatt? Vad hände eftersom hon är ute hela tiden nu?

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det är våran katt men helt klart att hon äter någon annanstans oxå då det inte är ofta hon kommer hem. Nu ligger hon på stolen bredvid mig och sover gott. Den andra katten som försöker smita in här och bosätta sig här är inte våran.

 6. Yvonne says:

  Morn morn! Precis så blir jag också när de klappar och kelar med mej;)Du får ta dej en middagsnap för den förlorade nattsömnen.Ha en bra dag! kram!

 7. Hebbe says:

  Mors,,ja det var inte så tokigt,kanske lite onödigt mycket panering,,Haé Kram.

 8. jeanette says:

  Jobbig natt, här i oba har vi inte märkt nåt? Det är väldigt lokalt vädret ibland…

 9. Chatrine says:

  Låter jätte härligt! 😀

 10. Roggan says:

  Verkar som det blåser lite överallt i världen.

 11. Fina Frun says:

  vad mysigt med en liten kisse i sängen 🙂

 12. Pia F says:

  Mysigt med en kelsjuk sängkompis,ja jag menade ju katten! 🙂

Kommentera