Vad blir det?

God morgon!

Sitter på balkongen och njuter av tystnaden dagens första mugg kaffe. Tyst är det inte. Tror tupparna fått fnatt för dom väsnas som aldrig förr. Funderar så smått på vad vi ska göra av dan. Hade funderingar igår på att kanske gå till stranden men just nu är det en hel del moln (23,9 grader) så klarnar det inte upp får det bli något annat.

Ingen morgon bild på himlen då den mest bara är grå men bjuder på ett par från igår kväll tagna precis innan det blev mörkt.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

15 Responses to Vad blir det?

 1. Hebbe says:

  Nä i morse var det frostfritt,ser nu att solen lyser på trädtopparna.Du kommer säkert på något kul att göra i dag..Haé Kram.

 2. Aurora says:

  De där svarta molnen ser oroväckande ut. Åska på G? Ha det gott

 3. charlotte says:

  godmorgon. mysigt att höra tuppar. ja det tycker väl inte du som får göra det varje dag 🙂

 4. Sita says:

  God förmiddag. Om en timme åker jag på bloggträff. Kram

 5. Veiken says:

  24 grader är väl inte fy skam, men ni har väl tröttnat på stranden vid det här laget kan jag tänka. Ha en fin dag utan sol och strand! 😉

 6. Yvonne says:

  Nu har vi 11.1 Och solen behagar stiga upp nu.Jag har så ont i huvudet Undrar varifrån jag har fått den för jag behöver inte vara ångerfull.Ha en bra dag! Kram!

 7. Jenfan75 says:

  Idag hade vi varmt=) heller varmt och varmt
  +3,9 hade vi..
  Leo´s lekland http://leoslekland.se/

 8. Fina Frun says:

  Hoppas ni slipper regn!

 9. Pia F says:

  Godmorgon!
  Här lovar de brittsommar i veckan som kommer, vi får väl se.

 10. Pia F says:

  God morgon!
  Morgonstund har guld i mun, är det väl man brukar säga.Jag ska ägna dagen åt att intala mig själv att jag är bra, jag orkar gå till arbetet i morgon!! I två veckor har jag och min kropp kämpat mot en envis bronkit, ovanpå det har jag fått ännu en förkylning så jag går för halv maskin, men jag måste gå. har bara tre veckor kvar att arbeta innan vi åker till Thailand och massor att få undan. Hoppas din dag blir fin. 🙂

 11. Emma says:

  Haha, att jag ska! 😛

  ja, regn i veckor ar drygt, och det blir sa kallt. Det ar aningens mulet har nu och jag haller typ pa att dö. Hur blir det da nar regnet kommer?

  Hoppas ni finner ut nagot trevligt att göra! Ha en fin dag! Kram

 12. Sofiya says:

  Härliga moln 😉
  sv: Tack, är jätte nöjd med designen!
  Tack 🙂 haha ja eller hur, så mkt för att hon kände alla, idioter asså..
  Ja fullt upp kan man verkligen säga.. Nu har ja inget planerat förns tisdag, så jag ska nog ta de lugnt dessa 2 dagar, försöka iaf 😛

Kommentera