Påpälsad

Känner jag mig denna morgon. Känns lite småkyligt, 24,4 grader och luften är frisk. Solen har inte kommit upp än. Sitter på balkongen med en av Hasans t-shirt på mig, den blir som ett enmannatält så ärmarna blir mer trekvartsärm än kort, trekvarts långa tunna pyjamasbyxor. Sitter i skräddarställning så fötterna kommer under benen då jag småfryser om dom.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

13 Responses to Påpälsad

 1. Yvonne says:

  Morn morn! Då är vi iaf två som inte uppfyller lördagen och söndagen;).Vad då fryser ??? här är det 9.3+ nu.Ha en bra lördag! Kram!

 2. Sita says:

  God morgon. Säger som Yvonne, fryser. Vid den värmen skulle jag gå i bikini. Här har jag +5.4 just nu. Lite nervös för att stå på marknaden idag. Kram

 3. Bettan/Caligo says:

  Har också druckit kaffe på balkongen, rökt, men dock med en stor fleece morgonrock på.
  5 grader.
  Ha en bra dag

  • Sand mellan tårna says:

   Det var modigt att sitta ute i den kylan men morgonrocken värmer säkert gott.
   Önskar dig oxå en bra dag!
   Kram!

 4. Jenfan75 says:

  Gomorron. Här har vi +3,2 grader nu=)
  Men du hade en finare himel än vad vi har för han är gråtrist..

 5. Stattinskan says:

  Bah, här har vi 10,6 grader och jag vågar inte ta på mig mina ulliga, gulliga och goa strumpor för Gösta gillar dem inte så han biter mig i fötterna när jag har dem på … Det kära du, DET är kalla fötter det ;-D
  Underbar bild, den skulle jag kunna tänka mig att förstora och ha på väggen 🙂
  Gomorron sköna böna!

 6. Fina Frun says:

  Hoppas solen värmer dig snart 🙂

 7. charlotte says:

  hualigen bara 24 grader. förstår att du fryser 🙂
  good morning

 8. Lena says:

  God morgon ! Hemma igen efter en fantastiskt härlig vecka i Alanya . Vi åkte visst hem i tid verkar som om hösten anlänt även till Turkiet. Hemma i Sverige igen fick vi skrapa rutan ! på bilen innan vi i mörker å dimma körde hem från Arlanda. Nu får vi jobba ihop nya pengar för resa nästa år. Har aldrig varit på den fina fiskmarknaden ……..alltid något nytt! / Ha en bra helg hälsar Lena

  • Sand mellan tårna says:

   Välkomna hem får jag väl säga och tack för att du kom fram och hälsade. Jätte roligt!
   Ja, nu börjar det svalna av lite här. Skönt faktiskt!
   Kram och ha det bra!

 9. God eftermiddag.
  Undrar om du har problem med att komma in pà min bloggadress? Har nãmligen mötts av ”404 page not found” sedan i morse nãr jag klickar in mig pà bloggen. Vet inte om det ãr blogg.se som har driftstörningar eller om det ãr min data som krànglar :S

  Kram fràn ett mulet Trabzon

  • Sand mellan tårna says:

   Ja på din och på alla blogg.se. Jag får upp ”502 bad gateway” som betyder nåt med att det är problem med en server. Antagligen hos blogg.se.

 10. Emma says:

  Jag haller med deig att 24 grader i turkiet ar lite kyligt! Jag skakar sjalv och fryser nar det ar 20 har om kvallarna… man vanjer sig fort med höga tempraturer!

Kommentera