Inget för fåfängda

Nä vi var på Alanyum passade vi på att kolla en 5 minuters Ali Baba film i 5D. Så här snygg blev såg man ut med glasögonen på.

Inget för fåfängda.

Asså, det var hur häftigt som helst. Alex var nog i chock eller bara hänförd. Medans jag både skrek, blundade, asgarvade och kvickt drog benen till mig när det först kommer en cirkelsåg mot oss och sen känner vi nåt på benen precis när sågen på filmen ska kapa oss så sitter Alex stum (han kände inget på benen då han är för kort) och Hasan småflinar. Man åkte som på en rälsbana i vagnar och när man kom igenom ”duschar” sprutade det riktigt vatten på oss. Stolarna rörde sig med svängarna på rälsbanan. Jag och Alex blundade hårt när en illgrön orm kommer mot oss. Fast man vet att det bara är film så blir det så verkligt. När det var klart var jag tvungen att fråga Alex om han var ok med tanke på hur tyst han var hela tiden. Frågade honom under filmens gång men fick inget svar men sen svarade han…Igen! Det finns ett par såna filmer till varav den ena är ett snabbtåg men jag tyckte det räckte med spänning för idag. Vi kan ta det nästa helg och kanske bjuda med Alex kompis.

Så ett tips om ni befinner er i Alanya och inte har något att göra. Testa det! Kanske inget man gör hundra gånger i rad med tanke på att priset var 7,5 lira (nästan 40:-) /man för 5 min. Men det var värt pengarna absolut.

This entry was posted in Familjeliv, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

13 Responses to Inget för fåfängda

 1. Hebbe says:

  Ja det är inte så jädrans lätt att kasta om bokstäverna till rätt ord,,men ordet har med årstiden att göra,Haé Kram.

 2. Susanne P says:

  Så häftigt!!!
  Det ska vi verkligen prova när vi åker till Turkiet nästa gång! Det kan ju hända att det blir en dag utan sol 😉 Annars är det ju bara sola och bada som gäller för mej!!
  Kram

 3. Emma says:

  Oh, det later som det vi provade har pa Forum dar dom har ett liknande stalle! Jag blev faktist aksjuk men nar det var slut ville jag ju aka det en gang till 😀 Barnsligt men vem bryr sig, hihih.

  Ja, usch för vattnet i kranarna! Vattnet vi dricker tappas uppe ifran deras by i bergen och det vattnet smakar som det hemma, sa jag tankte mig inte alls för igar… Annars har jag val druckit vattnet ur kranen nagon gang men aldrig blivit dalig faktigt, förutom en gang men da tror jag knappast det var vattnet utan nagon som lagt nagot i min drink (varför blev jag annars helt borta efter EN drink som knappt smakade alkohol?)

  Nar vi var i Kemer sa fick jag ratt och skön tempratur pa vattnet aven om jag duschade varmt! Men da sken ju solen och vattnet varmdes upp med solceller. Men ladan pa vaggen och jag ar inte vanner! Hur kommer det sig att just det systemet ar sa daligt i Turkiet? Eller ar det bara vi som ar bortskamda?

 4. FLOOSAN says:

  hihi snygga ni är!

 5. Maria says:

  verkar ju läskigt ju 🙂

  ha en fortsatt go helg !
  Kram

 6. Fina Frun says:

  Vilken grej! 3D har man ju varit med om, men 5D har jag aldrig hört talas om!

 7. charlotte says:

  det verkar jättehäftigt

 8. Sita says:

  God morgon. Var på något liknande en gång i Sthlm, men ej 5D. Men man stod upp o levde med i filmen, Någon tom ramlade kull. Kram

 9. Ia says:

  Oj…det lät läskigthäftigt 😀

 10. Marie-Louise says:

  Wow det skulle jag vilja testa. Det lät verkligen häftigt. /Kram

 11. Roggan says:

  Verkade vara häftigt ju.

 12. Pia F says:

  Så snygga ni är! Låter kul, skulle gärna prova!

Kommentera