Myror i skallen

När vi varit på Alex skola och köpt väskan åkte vi till Citirim för att käka frukost. När vi satt där fick Hasan telefon och medans han satt och pratade i den satt jag och småfilurade. Då kom jag plötsligt på vad jag drömde inatt och började asgarva. När jag tänkte på det var det roligt men fy…drömmen var inte rolig. Inte då…

Jag drömde att jag hade fullt av myror i håret. Dom kröp på varenda hårstrå och dom låg i klumpar i håret på mig. Jag visste att har man löss ska man kamma så jag kammade för att få bort dom. Jag kammade och kammade och drösvis trillade ner på golvet men dom försvann aldrig. Det fanns alltid lika många kvar.

Berättade för Hasan och ryste bara jag tänkte på det samtidigt som jag skrattade för att det var en så störd dröm. Snacka om myror i skallen.

Tänkte inte mer på det men så dök drömmen upp i huvudet på mig igen och jag bestämde mig för att googla drömtydning. Har aldrig trott på sånt direkt men nu gör jag det för denna krypande obehagliga dröm kanske inte var så dum ändå…

Myror: Om du ser en hel stack med myror i drömmen kan du öka ut din affärsrörelse på ett betydande sätt förutsatt att du verkligen går in för det.

 Håret får väl står för stacken och hårstråna för barren myrorna använder att bygga sin stack med.

Insekter: Insekter varslar om att du kommer få det gott ställt om dom kryper på dig i drömmen. Flyr dom dig ska du drabbas av en besvikelse.

Hår: Drömmer du att du ser vackert, långt hår kan du vänta dig glädje och vänskap. En dröm om ovårdat hår berättar om ilska och problem. Kammar du håret i din dröm kan du vänta dig ökade inkomster.

Funderar bara lite på det där med att utöka min affärsrörelse…Måste vara bloggen såklart…

 

This entry was posted in Bloggvärlden, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

13 Responses to Myror i skallen

 1. Emma says:

  Det har med drömmar ar ratt ıntressant! Drömmer du ofta? Hehe, vi far se vad som sker med bloggen, en sponsor kanske? 🙂

 2. Mamma says:

  Ha Ha du ser ut att gå en ljus framtid till mötes…………..
  Och till att börja med så – Ha en riktigt trevlig helg!
  Puss o Kram! Och Bamsekram till Alex!

 3. nääh, tro inte på dedär blufftydlingarna från a-ö som finns på nätet. de suger balle rent ut sagt.
  håret står för nya ideerm och myror kan vara att det kryyylllaaaarrr av nya ideer hos dig, men du vet inte riktigt hur du ska få fart på dem.

  tror inte du förstår värdet i dina nya ideer heller, eftersom du försökte få bort dem, men det kommer ju nya hela tiden. Ta vara på dina ideer!

  pöss ps. jag tycker det är kul att tyda drömmar, ska du tyda ”på riktigt” så sök på tony crisp. 😉

 4. haha ja, alla tolkar ju olika. 😉
  lite går det ju hand i hand, nya ideer, mer pengar och utökad business… hehe. ska bli spännande vad du hittar på, oavsett vad den betydde. 🙂

 5. Sv: I början var det vãldigt jobbigt nãr chefen höll pà sà, men jag (och alla andra pà företaget) har vant oss 🙂

  Trevlig helg

 6. önskar jag visste vad jag drömde i natt. för shit vad rädd jag var när jag vaknade…
  minns bara känslan och inte drömmen om du förstår vad jag menar…
  Hoppas din dröm innebär något bra för dej/er.
  Ha det bäst
  Kram M

 7. Sita says:

  Jag kommer aldrig ihåg vad jag drömmer. En dröm jag drömde när jag var på lassa o var ny op. Jag var ute o sprang jagad av en tjur. Hoppade över en gärdsgård men fastnade med binan som min mage var lindad med. knäppte upp säkerhets nålarna o satte dom i något. Dom skulle sparas. När jag vaknade så satt dom i madrassen. Var tvungen ringa på syster för bindan skulle ju lindas hårt runt min mage. Kram

 8. Hebbe says:

  Oj Oj då är det bara att hoppas att din drömtydning stämmer..
  Myror i brallan har jag hört,,men aldrig myror i håret..
  Tack,hösten är ju ett tacksamt motiv,,ja nu är båtlivet över för de flesta,för i år..Haé.Kram.

 9. Susanne P says:

  Men det var väl en jättebra tydning av din äckliga dröm!! 😀
  Det finns så många olika drömtydningar så man får ju ta det som man tycker passa bäst in!
  Kram & ha en härlig fredag!

 10. Fina Frun says:

  Tjoho, grattis miljonären! Då är det sveriges nästa stor-bloggare vi har nöjjet att läsa här 🙂
  Hoppas drömmen slår in, jag ska också försöka drömma om myror…

  Förresten, jag har försökt att besöka dig hela dagen, men inte kunnat komma in!? Så nu ska jag läsa alla dagens inlägg som jag missat – och njuta!

 11. Pia F says:

  Låter som om du hittat ett bra svar på din dröm. Kanske har du sponsorer på gång. Eller vem vet du går kanske och ruvar på en bra affärside´. När jag för första gången var i Turkland för 15 år sedan så tänkte jag att man skulle kunna skära guld med täljkniv på alla petflaskor som slängdes överallt, ingen tog vara på dem. Men tyvärr tillhör jag dom som kan kläcka ideérna sen händer inget mer. Det går liksom inte av sig själv. men har du en ide´så go for it.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja det där med pet flaskorna…tänkt så mycket flaskor. Här skulle det verkligen vara bra för både folks plånböcker och miljön att panta så som vi gör i Sverige. Jag har oxå en massa strålande idéer som aldrig blir mer än just idéer 😉

Kommentera