Så mycket lättare…

…det är nu när vi investerat i en ny sådan här…

Den gamla som sett ut så här…

…sen innan vi åkte till Sverige i juni har verkligen inte varit lätt att arbeta med. Fullt sjå att bara hålla ihop den och med blöt tvätt i som väger bly var det inte det lättaste. Att den gamla blivit så här trasig har vi Liten Herre att skylla på. Han tycker nämligen det är roligt att ibland både lägga leksaker i den till brisningsgränsen och även sätta sig själv där och spänna ut varenda kroppsdel när han är där i. Lättare var det när han var mindre…

Nu är det inte så att vi varken har råd eller är för snåla för att inte köpt en ny förrän nu. Det är helt enkelt dom små grå som arbetat för långsamt. Har tänkt på att vi måste köpa en ny varje gång jag tvättat och ska hänga tvätten vilket oftast blir minst en gång om dan. I detta läge har jag minst lika taskigt minne som grannkärringen och har glömt att vi behöver en ny så fort tvätten är hängd och kommer på det när nästa maskin ska hängas. Hade säkert inte blivit någon igår heller om det inte var för att jag praktiskt taget snubblade över en när vi var på bazaren. Jag gick men hade inte blicken på var jag satte fötterna och gick rakt på en. Nästan skriker till Hasan…En ny sån här behöver vi!!!!! Så jag får tacka min drullighet att vi äntligen köpt en ny.

Å bra är den…tror jag ska tvätta lite mer…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Så mycket lättare…

 1. pia says:

  ja nu var det bara virus som hon läkarn sa men han e mycket piggare nu än innan, konstigt det där att han gått mer än 2 v med diarre o när man väl går till läkarn så blir han typ bättre samma dag o dom hittar inget..hahaha..nästan så dom känner på sig o försöker bli bättre fortast som bara den;)

  söööt Alex var i den lilla klädkorgen..hihi..han e ju söt nu med men där var han ”babysöt”:):)

  syns nog till lunchen imorn..hade vart najs med hamam med men vet ej om jag får tag i barnvakt nu mm men annars kommer vi nog på lunchen tror jag:)

 2. Pia F says:

  Tänk att det nästan blir roligt att tvätta när man får en ny tvättkorg! hur är man funtad egentligen? Men så känns det. Vilka ögon Alex har!! Måste vara efter mamma. 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Haha ja ibland krävs det inte mycket för att bli glad men det är bra. Tänk om man hela tiden bara blev glad över det som var extra exklusivt. Man får glädjas även åt det lilla.
   Ögonen ja…absolut från mamma 😉 Eller nu ljög jag som du säkert förstod. Färgen och dom låååånga ögonfransarna har han från pappa men lite av formen på dom har han från mig.

 3. Sofiya says:

  Haha va söt Alex är 😀

 4. Fina Frun says:

  Ja det ser ju ut som det behövdes en ny korg 😉
  vilken söt bild på Alex!

 5. Roggan says:

  Där är du inte ensam om att skjuta på saker. Hela tiden tänker man att nästa gång så måste jag köpa.

 6. Sofiya says:

  sv: Ja det är så man får göra. Har hänt mig nåra gånger oxå, men sen har jag sagt mitt och då skriver dom inget mer, fega typer.
  Haha ja verkligen. Tror det är första bilden jag ser på Alex när han är så liten 🙂

 7. Ia says:

  Men…varför är man så där? Här behövs en ny korg som man lägger den otvättade tvätten i innan man tvättar (tvättkorg som tvättkorg eller :S ) men näe, den gamla duger ju ett tag till för den har ju inte ramlat ihop ännu!!! Finns fler exempel på saker man borde ha köpt..men skönt att den stod ivägen för Dig igår 😉

 8. Gun-Britt says:

  Oj vilken söt liten kille i tvättkorgen. Du har väl inte plockat ut honom från tvättmaskinen, hoppas inte, asg.? Kallade ni honom för lillhassan, är ju pappa upp i dagen. Ha det så gott alla 3, kram

  • Sand mellan tårna says:

   Haha nä inte uttagen ur tvättmaskinen bara ur sockerfabriken 😉
   Nä inte lillhasan men han hade en t-shirt när han var liten som det stod ”Baby Sherlock” på 🙂
   Ha det bra!
   Kram!

Kommentera