Hjälp…Vad har jag gjort?

Jag tror ibland jag är värsta datahackern/datasnillet som kan allt men blir tyvärr ofta överbevisad och knäppt på näsan att så är det inte alls.

Satt och kollade in lite widgets när Alex tittade på Bolibompa. Tänkte jag kanske kunde hitta någon rolig att lägga till. Hittade en som verkade toppen…den var nedladdad massa gånger, nyligen uppdaterad och hade fått fullpott i rankingen. Kändes tryggt och bra så jag laddade ner zip filen. När jag skulle öppna den kommer en vit sida upp och texten…Du har inte tillräcklig behörighet för denna sidan.

Aj då…Jaja…ska det vara så struntar jag väl i den widgeten då. Är inte så att jag står och faller med den. Skulle gå tillbaka till panelen men det går inte. Får samma felmeddelande. Går in på bloggens startsida och väljer att logga ur och sen in igen. Samma meddelande!!

Åh nej…vad har jag nu ställt till med?? Nekat mig själv till att komma in på min egen kontrollpanel. Katastrof! Bloggen är ju som min bebis nr 2.

Kilar snabbt in på wp forumet för att se om fler råkat ut för samma. Skriver in sökordet ”behörighet” och jackpot direkt. En annan som råkat ut för exakt samma när hon/han hade laddat ner denna widget. Den hade fått till svar att gå in i ftp och radera widgeten. Sprang snabbt in i ftp och kastade ut den dumma widgeten och nu funkar det igen! 😀

Tur det mesta går att lösa men man blir ju aningen nervös och tror man trollat bort sig själv för tid och evigt…

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

7 Responses to Hjälp…Vad har jag gjort?

 1. Emma says:

  Ja precis! Jag ater bönor utan problem, sa lange dom ınte ar bruna eller sasen lila… allt med röd sas ar gott har jag kommit fram till! Men just taze fasulye ar en av mina favoriter. Maten har passar mig ratt bra da jag inte alls ar förtjust i varken kött eller fisk (aven om fisk sasongen börjar snart…)

  Aah, ngt liknande rakade jag ut för! Det ar sa irriterande nar ens egen daot inte funkar som den ska! Tur att du fick det ordnat!

 2. Hebbe says:

  Hoppsan,,vilken röta att du kunde fixa problemet..
  Ja det verkar som munnen är det som avslöjar mig..Haé Kram.

 3. Stattinskan says:

  Nått sånt avancerat skulle jag aldrig våga mig på, haha
  /Tekniske idioten

 4. Susanne P says:

  Vilken tur att du kunde fixa det igen!
  Ibland så blir man så livrädd när det inte funkar som det ska.
  Kram

 5. Sita says:

  God morgon. Bilstolen hade två namn först sedan mobi, inget Dick. Haha. Tur du fick igång på det ign. Tänk att få vara här o på FB utan dej. Kramar

 6. Fenixmona says:

  Phu…räddad! Hemskt när det händer såna saker…blir lite katastrofstämning en stund…hihihi…Läste om tant barnvakten och säger bara stackars barn! Klart att ett barn behöver mer än så, barn blir ju uttråkade.
  Japp! Nu är väskorna framme…nu ska de BARA fyllas! Jag avskyr att packa! Kramiz

 7. charlotte says:

  vad bra att du tänkte4 på att kollla om ngn annan gjort samma sak. det hade inte4 jag kommit på

Kommentera