Sjuk men lika frisk som vanligt

Idag när vi kom hem ropade Alex på Umut och frågade om dom skulle leka. Umut svarade att han är sjuk. Har ont i huvudet och magen. Ok…Alex sätter sig och spelar wii. Efter 15 minuter ropar Umut och talar om att han får komma in och leka hos oss.

Alex…

– Mamma, Umut får komma in och leka

– Jaha, va bra.

– Ja men han får inte dricka kallt

– Nä för då får han väl än mer ont i magen och blir ännu sjukare *rullar med ögonen*

– Ja hans mamma sa att han får bara dricka varmt

Umut kommer in. Dom sätter sig och spelar wii och när dom gör det går det inte lugnt till. Det studsas i sofforna så snart flyger fjädringen. Sen började dom köra den radiostyrda bilen Alex fick i födelsedagspresent. Inte heller det gick lungt till. Umut for runt här hemma värre än jag vet inte vad. Alex var den som tog det piano i leken.

Sa till mamma och mormor att det är inget fel på honom. Han har kanske haft ont i magen och i huvudet men det har definitivt gått över. Efter nån timme ropade ett annat barn utanför på Alex. Jag sa att han och Umut kan gå ut en stund och leka. Det gjorde dom men vips så var dom borta. Hör att dom är inne hos Umut. Då har hans mamma snabbt tagit in dom och låter dom leka där. Umut är ju sjuk…

Vågade inte ge honom nåt att dricka här. Antagligen skulle han säga nej själv eller skvallra för sin mamma och tala om att Alex mamma försökte ta död på mig och ge mig kallt att dricka. Jag skar upp persika och äpple åt dom. Frukten hade legat i kylen och var kall och det var nästan så jag inte vågade ge det heller men han åt och han lever än (ser honom på deras balkong)…

This entry was posted in Turkiet är Turkiet. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sjuk men lika frisk som vanligt

  1. Marie-Louise says:

    Ja du det är inte lätt med andra barn 😉 /Kram

  2. Ama de casa says:

    Hahaha! Det var verkligen en riktig sjukling det 🙂

  3. Hejsan ! Ops har inte ens märkt att du varit borta ett tag… Har själv varit så trött på att blogga så jag lät min blogg vila medans jag hämtade lite nya krafter… Jag tor jag har skrivit typ 5-6 inlägg i sommar om ens det… Men det är det sköna med att blogga man kan göra som man själv vill och orkar… Men men nu börjar lusten komma tillbaka och jag har ett par överrakningar på lut framöver… roliga saker på gång nu…. Iallafall för mig hihihihi…

  4. Pia F says:

    Allvarligt när man är sååååå sjuk.

Kommentera