Igenkända

Igår när vi var på väg till kontoret på kvällen för att sen gå vidare ut och käka säger min mamma plötsligt. Jag tror någon ropar på dig. Hon kikar uppåt och runt. Jag gör likadant och ser en tjej vinka från en hotellbalkong samtidigt som hon ropar…Hej Karina, det är J…

En av mina söta bloggläsare som kände igen mig och gav sig till känna. Så himla roligt att även jag får ett ansikte på mina läsare.

Idag plumsar jag i havet när en kvinna kommer fram till mig i vattnet och frågar lite försiktigt…Är det Karina? När jag svarar ja presenterar hon sig som L…en av mina bloggläsare. Jag blir än en gång jätte glad över att en läsare tar kontakt.

Jag kopplade direkt vilka båda var så fort dom sa sina namn men hade dom inte tagit kontakt hade jag aldrig vetat då jag inte har ett ansikte. Lättare är det med er som har en blogg. Er har jag oftast ett ansikte på men ni som inte har det vet jag inte alls hur ni ser ut så jag blir super glad när ni tar kontakt och ger er till känna.

Nu är det ganska många av er som tagit kontakt med mig när ni sett mig här i Alanya och jag måste säga att jag har underbara läsare. Glada, framåt och trevliga människor. Så fortsätt dyk på mig…

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

6 Responses to Igenkända

 1. Aurora says:

  Vi kommer nästa höst. Jag bara förvarnar. Även om jag har en blogg så finns det ju inget ansikte på mig. Kram

 2. Bettan/Caligo says:

  Du är ju så underbar, det är klart folk vill hälsa på en så trevlig bloggerska. Ha en bra lördagskväll hälsa till mamma och gomo.
  kramis

 3. Hebbe says:

  Hejsan,,kul att du får sätta ansikten på dina läsare..
  Vi hade två som hette Tryggve i Skutskär,tror att bara en är kvar..
  Nu är jag i Vreta igen,,blåser och är kallt,men nu spikar vi under tak..
  Haé Kram.

 4. Sita says:

  Hejsan. Kommer jag ner så ska jag dyka på dej. Idah träffade jag en bloggvän på marknaden. Hon bjöd mej på kaffe i deras husbil. Kramar

 5. Laura says:

  Vad kul att bli igenkänd! 🙂 Du är ju redan lite av en kändis! 😉 Jag lovar att säga hej om jag kommer till Alanya någon gång och stöter på dig någonstans!

  Kram!

Kommentera