Fortsätter det så här…

…kommer jag bada långt in i oktober. Riktigt riktigt riktigt jätte varmt här fortfarande. Brukar inte vara så här varmt denna tiden på året. Jag vet att jag under denna veckan i september när mamma och dom är här i samband med Alex födelsedag brukar jag ta dom sista doppen för året sen tycker jag det blir för kallt och då menar jag dopp. Jag brukar gå i, doppa mig och ganska snabbt upp igen. Idag badade jag länge och flera gånger. Tror jag var i 6-7 gånger och låg i tills jag blev alldeles skrynklig i händerna. Så varmt i vattnet fortfarande och så hett i luften.

Här badar jag med min kompis från Sverige som är här med sin dotter en vecka. Hon var här en vecka i maj oxå men då med sonen som denna gången får stanna hemma med pappa.

This entry was posted in Besök från Sverige, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

18 Responses to Fortsätter det så här…

 1. Nettan says:

  Fusk, ser härligt ut !
  Önska jag kunde ta mig ettt dopp.

 2. Sita says:

  Vad skönt det ser ut. O här får jag vara inne o vara dålig. Men ska väl bli bättre. Kram

 3. Camilla says:

  En gång då vi var i Turkiet var vi där i sista veckan i september och första veckan i oktober och då var det varmt och skönt.
  Hoppas att du haft en underbar dag!
  Kram!

 4. Veiken says:

  Härligt! Vi hade 30+ på Rhodos tidigare i veckan och det var nästan lite för varmt – aldrig blir man nöjd 🙁
  Kram

 5. Sofiya says:

  sv: Har inte svarat på nån kommentar, sry 😛 har varit för upptagen med mig själv och min stress (a). Nu är jag iaf i Sverige och det är rätt skönt, förutom kylan :S brrr!

 6. Hebbe says:

  Hejsan,,ja det ser härligt ut,,men nog sjunger det väl på sista versen nu snart blir det väl oskönt att bada..
  Ja Gismo drabbades av cancer,han var granne till sonen utanför Uppsala,han var nästan alltid ute på tomten,,men kom över och hälsade när man kom dit,o så pratade han lite,sen gick han hem igen..Kändes lite sorgset i går när jag åkte därifrån..Haé Kram.

 7. Jeanette says:

  Ja det är ovanligt varmt!!!! och helt UNDERBART!!!

 8. Fina Frun says:

  Inte alls avundsjuk, inte alls…. Grrrr!
  Kram 😉

 9. Laura says:

  Skönt! 🙂 Här hade vi det också varmt igår, långt över +30C men idag så har det regnat och är MYCKET kallare! Knappt +20C! Men det går nog fortfarande bra att simma här, men i sjön vågar jag inte bada längre efter att jag såg ormen där… :S

  Nej, fästingar har jag inte heller sett här, men det är ju bäst att vara på den säkra sidan då man går i högt gräs.. 😛

 10. Sofiya says:

  sv: Haha ja precis 😛 har oxå lyssnat på skitsnack som gör mig förbannad… :/

 11. maria says:

  ser så härligt ut 🙂
  vilka fina bilder på¨sonen nedanför..förstår att det är roligt att få presenter från sverige när familjen hälsar på…Hur ofta kommer dem och hälsar på ?

  kramen

 12. Fenixmona says:

  Härligt…vi åker ner i nästa vecka. Åker alltid i oktober och värmen brukar vara lagom i vattnet då…Ja, överallt förresten! Var nere i juli-augusti då var det i varmaste laget! Kramiz

 13. catrin says:

  Ser underbart ut. Vi har varit i okt i Alanya o då var det fortfarande varmare i både luft o vatten än vad vi har en normal sommar här. Tyvärr inget Alanya i höst för oss. Bada på! Kram.

  • Sand mellan tårna says:

   Ja i Sverige badar jag inte gärna, inte ens under högsommaren men som jag skrev till Pia F…vi är vana vid juli/aug värmen i vattnet så oktober känns som isvak 😉 Dock kanske inte i år. 🙂
   Trist att det inte bli Alanya i höst men kanske nästa höst eller våren 🙂 ?
   Ha det gott, Kram!

 14. Pia F says:

  Ser skönt ut. Vi brukar åka en eller två veckor in i oktober och vattnet brukar vara alldeles ljummigt och luften långt varmare än en riktigt het svensk sommardag. Så fortsätt du att bada. 😀

  • Sand mellan tårna says:

   Oktober tycker jag det brukar vara för kallt men så är vi ju vana vid juli/aug tempen i vattnet så oktober känns som isvak 😉 Kommer dock bada i okt i år om det fortsätter så här. Badade massor idag oxå.

 15. Aha det är hos er värmen håller hus, jag har undrat över vart den tog vägen ? Gratta din söte lille son i efterskott…

Kommentera