Besök oftare

Skulle vara bra att få besök av mamma och mormor oftare. Ja andra med för den delen för så som jag städar nu har jag inte städat på länge. Jag har t om hittat något som jag tror kallas dammtrasa. Svetten lackar och inte kan jag stänga in mig med ac´n då Alex är ute och leker och då hör jag honom inte om det är något.

Liten vätskepaus nu innan jag skrumpnar bort…

This entry was posted in Besök från Sverige. Bookmark the permalink.

9 Responses to Besök oftare

 1. Sita says:

  Jag hade en piga här igår. Hon o gubben städade golven här nere. Sen tog hon o tvättade mina skåpluckor o jag såg efter Thea. Ombyte förnöjer. Kramar

 2. Marie-Louise says:

  Det är samma här. Aldrig städar jag så noga som när vi ska ha kalas eller släkten kommer på fika eller så 🙂 /Kram

 3. Fina Frun says:

  så nu är allt fint och redo för mamma och mormor? hoppas du får lite vila i kväll 🙂

 4. Roggan says:

  Då är du riktigt i städtagen idag.
  Sv: Den är inte släppt på DVD ännu.

 5. Pia F says:

  Måste vara tufft att ha nära och kära en bit bort. Då måste ju datorn vara en tröst.

 6. Ama de casa says:

  Jag brukar säga att det är tur man får besök ibland så det blir städat NÅN gång 🙂

 7. Anna says:

  Hur ofta kommer de ner och hälsar på? Lite jobbigt för dig att åka hem eftersom Alex går i skolan nu! Under detta året har jag åkt ner ungefär var 7 vecka och stannat olika länge. Men efter denna resan ner så följer han med hem hit och stannar här under vintern, härligt!!!

  • Sand mellan tårna says:

   Mamma kommar ner 2 gånger per år, och mormor den ena av dom sen är ju vi i sverige en sväng på vintern och en på sommaren så det blir inte så långt mellan gångerna. Härligt ja att han följer med hela vintern 🙂

Kommentera