Loppis

Idag har jag varit på loppmarknad med några av svensktjejerna. Det hölls på Green Beach och det var mycket folk där.

Mest tyskar modell äldre. Damer uppklädda till tänderna, sminkade som cirkusartister och trippandes på små nätta sandaler med fotbrytar klackar.

Tyvärr var ju utbudet på varorna inget att hurra för denna gången. Fanns ingenting…ingenting av intresse iaf.

Alex som fick välja om han ville följa med mig eller vara på kontoret valde att följa med mig. Något han nog ångrade snabbt. Han började tidigt knorra om att det inte fanns något roligt där. Misstänkte att det kunde bli just såhär så förutseende som jag var hade jag lagt ner hans nintendo ds.

Tupperwear fanns faktiskt och det är bra grejor det. Hittade dock inget jag behövde.

Böcker fanns det gott om…på tyska. Det fanns även filmer som Alex genast spanade in. Fick ju förklara att dom var på tyska och inte bara det. Det var vhs filmer…inte ens dvd. Vem idag äger en videobandspelare? Inte vi iaf.

Funderade på om det kanske skulle bli roligare att skura balkongerna med en blompyntad kvast? Svarade mig själv att det blir det nog inte. Det enda som kan få mig att tycka städning är roligt är om vi hade en städerska.

Kläder och skor fanns men långt ifrån min stil.

Livemusik bjöd dom på. En man, säkert tysk satt och sjöng.

Vi gick snabbt igenom vad som fanns och konstaterade att här blir vi inte långvariga. Inte bland grejorna iaf. Satte och och lunchade…

Här har vi lunchat klart…Sitter och päser i soffor och fåtöljer och snackar skit med denna utsikt framför oss.

Alex roade sig…

…i lilla lekhörnan.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

7 Responses to Loppis

 1. Roggan says:

  Underbara bilder igen. Ibland är det kul att bara titta på loppis.

 2. Sita says:

  Mycket fina kort blev det iaf. Kramar

 3. Ama de casa says:

  Hahaha! Han har ju inte direkt pokerfejs, Alex. Vad han såg ut att ha KUL på bild nummer två 😉

 4. Laura says:

  Vad roligt med loppmarknad, det är något som jag har saknat i Turkiet. Kul att gå runt och titta bland alla grejer även om man inte skulle köpa något! 🙂 Jag var ärligt talat inte så förvånad över att se att nästan alla försäljare/besökare på loppiset var utlänningar. 🙂

 5. Fina Frun says:

  Vad synd att du inte hittade något kul att köpa, men mysigt såg det ut att vara i alla fall.

 6. Pia F says:

  Loppis är oftast jättekul, står och säljer ”bakluckeloppis” minst en gång om året. Du kunde väl ha köpt några tyska böcker så att du kunde prata med mannen i affären, nära kontoret.:)

  • Sand mellan tårna says:

   Haha jaaaa…varför tänkte jag inte på det men vet du…När jag var där för nån dag sen hälsade han direkt på mig på turkiska. Sen att det slank in ett och annat tyskt ord när jag skulle betala är en annan sak…ett steg på rätt väg iaf 😀

Kommentera