Kattskrälle

Ni kommer kanske ihåg detta. Denna katt och flera andra ger vi mat utanför huset varje dag, 2-3 gånger om dan. Den vet detta men den har fått fnatt eller så låter dom andra den inte få av maten vi lägger ut.

Stod i köket för nån timme sedan. Alex och hans kompis som varit inne hos oss och lekt skulle gå ut. När dom går ut springer katten in (försöker varje dag komma in) och hon är så j*la snabb. Jag hinner inte ens blinka förrän hon är i sopbingen (där jag just slängt massa potatisskal) och välter den. Snabbt kryper hon in i den så jag får dra ut henne. Hon kände väl lukten av kyckling som vi hade igår.

Klet klet klet på hela golvet av gamla och nya matrester. Har man inte jobb så skaffar man sig  katten dig.

This entry was posted in Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

8 Responses to Kattskrälle

 1. Du har en beautiful bloggr award att hämta hos mej.
  http://slingersnoken.blogspot.com/2010/09/beautiful-blogger-award.html
  Varsågod =)
  Stackars dej , taskig katt att inte bara uppskatta maten ni ger den..
  Ha det så bra.
  Kram M

 2. Ama de casa says:

  Men söta, lilla hungriga kissen då… 😉

  NU kom jag på vad jag försökte säga igår när det inte gick att kommentera hos dig. Wettex. Jag har alltid tyckt att wettex är dom bästa trasorna, men min mani började när vi hade flyttat hit. Wettex går nämligen inte att köpa här (bara några helt värdelösa look-alikes) så då började min hamstring på allvar… 😀

 3. Susanne P says:

  Vilken en. Först blir den bjuden på mat och sen grisar den ner…
  Kram

 4. Sita says:

  J*a katt. Komma in o skräpa ner så. Hade åkt ut fort som ögat. Kram

 5. Sofiya says:

  Katten kanske tyckte att du latat dig lite för länge 😉
  sv: Haha jag vet inte hur jag orkar 😛

 6. Roggan says:

  Ger man dem fingret så tar de hela handen. Gammalt djungelordspråk.

 7. Stattinskan says:

  Ojoj, du har en lika väluppfostrad katt som mig ser jag ;-D

 8. Visst är dom rara, våra djur 🙂 Skulle bara ha haft ett dussin (som jag brukar säga om barnen). Jag kan tala om att den katten är utsvulten och antagligen full av mask. Har du avmaskat den? Kanske ”överkurs” för en sån katt, men jag tror allt att du tycker om den, eftersom du matar den 🙂 Köp avmaskningsmedel och ge den, då kommer den att lugna ner sig, för då får den behålla maten själv i magen, inte maskar som tar allt. (Trevligt samtalsämne, haha)
  Jag ser att allt går framåt här, barn som växer och blir större och samma gubbe.. Precis som hos mig, inget nytt på himlen här i huset inte.. Vad är det för väder hos dig då? Eller, strunta i att tala om det, det där var en fråga för ”fakirer” (är att plåga sig själv med att locka fram ett glatt ”soligt och varmt” i det här regnrusket här)
  Nu ska jag börja dona med lite lunch så ha det gott.

Kommentera