Striden är över

Igår kom det ju in ett oväder här men solen kämpade…

…och stred där bakom för att putta undan molnen.

Skam den som ger sig…

Jag vaknade lite i 6 och var på toa. Såg då samtidigt solen vakna bakom bergen. Var tvungen att ta ett kort och kunde sen såklart inte somna om då jag piggnade till när jag inte la mig direkt. La mig ändå igen och halvslumrade till lite i 7.

Sitter nu på balkongen och ser…

..den den vinnande solen komma upp på en klarblå himmel. Så solen vann striden om första platsen på himlen.

Regnet kylde ner rejält. Från att ha varit 32 grader sjönk det 10 grader när regnet kom. Inatt har det inte behövts varken ac eller fläkt. Har t om sovit med ett linne och påslakanet över mig hela natten. Nu när jag gick upp hade vi fortfarande bara 22 grader så istf som vanligt på mornarna bara sätta på sig ett tunnt linne och minishorts fick det idag bli halvlånga tunna pyjamasbyxor och en t-shirt.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

10 Responses to Striden är över

 1. maria says:

  vilka fina bilder du visar. kan tänka mig att det är skönt med lite svalare luft..

  ha det gott !
  kramen

 2. Jonna says:

  Vilka fina bilder!
  Godmorgon ♥

 3. Fina Frun says:

  vad härligt det låter! själv bodde jag i spanien i några år, saknar det massor, en dag som denna, när regnet öööser ner!

 4. Sita says:

  God morgon du får iaf se solen. Här är det bara dis än. Kramar

 5. Jonna says:

  Ja han är min lilla bebis 🙂
  Tack detsamma! kram

 6. Stattnskan says:

  Vilket temperaturras, det kändes säkert 🙂
  Underbara bilder och tack för att du stod för väderprognosen idag för vår ser inte särskilt lovande ut 😉
  Gomorron

 7. Ama de casa says:

  Skönt med ett sånt temperaturras, i alla fall när dippen stannar på över 20 grader 🙂

 8. Roggan says:

  Här har vi haft lite regn men nu verkar det bli bättre.

 9. Sofiya says:

  Ja fan vilket väder det bleb igår. Nu missade jag inte regnet 😛 jag var precis på väg till frisören när det började, satt i porten i nästan en timme och väntade på att de skulle sluta men de gjorde de ju inte så till slut sket jag i allt 😛
  sv: Ja de var ju ett jätte bra val 😛 usch vad gott de va med pizza!
  Aa:) den var riktigt svalkande och god.

 10. Marie-Louise says:

  Vilka vackra bilder. När jag ser dessa bilder så önskar jag faktiskt att jag också bodde utomlands. Min önskan är att när jag blir äldre bosätta mig i tex, Spanien, men jag vet inte riktigt om maken är med på samma spår 😉 /Kram

Kommentera