En liten räckte inte

Alex var ute och lekte med sin kompis. Efter en stund kommer han upp och knackar på dörren. Hasan går och öppnar. Alex säger till honom att han vill ha mamma. Jag går dit och Alex sträcker fram handen med denna…

…lilla fina bukett blommor.

Han går sen ut igen för att efter 10 minuter än en gång knacka på dörren. Hasan tittar på mig och tyckte att det är väl lika bra du öppnar. Han kommer ändå ropa på dig. Jag går och öppnar och där står han med en större bukett eller bukett är väl fel ord…

…en hel gren och räcker över till mig.

Jag och Hasan fick oss ett gott skratt!

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

13 Responses to En liten räckte inte

 1. Sofiya says:

  Va söt. Såklart mamma ska ha blommor 🙂
  sv: Haha, det gör inget. Jag skrattade själv så mycket när jag låg där på marken att jag knappt kunde andas. Jag har faktiskt aldrig åkt bananaboat. Vi åkte med i båten som kör den. Jag är lite rädd för vatten så bara tanken att ramla av där ute gör mig livrädd 😛

 2. Jonna says:

  Ja han är så goo 🙂

 3. Susanne P says:

  Ju mer desto bättre! Det var sött av honom, mycket kärlek!

 4. Laura says:

  Haha, ju större desto bättre! 🙂 Vad otroligt gulligt av honom! <3

 5. Lotta J says:

  hihihi vilken gull-rumpa!!! 😀

 6. Roggan says:

  Det tycker jag var jättegulligt. La till dig i min på favoriter. Var det okej ?

 7. Jeanette says:

  Vad go han är:)

 8. Katrin says:

  Såååå gulligt….
  …..Ja han är ju sååå gullig oxå….kommer ihåg sist vi sågs när ni va hemma i Gbg o han sträckte över presenten han gjort till Maya <3<3<3

  • Sand mellan tårna says:

   Ja han kan vara riktigt söt och faktiskt ganska ofta komma upp med små blommor han knyckt i nån rabatt 😉
   Ja det kommer jag ihåg och Maya ville bara åka hem men det gick ju fort över.

 9. Fenixmona says:

  Å´gullunge! En riktig liten charmör redan! Kramiz

 10. Sita says:

  God morgon. Så gullig han är. Hoppas det håller i sej när han växer upp. Kramar

Kommentera