*hutter*

Denna måndag morgon visar termometern på endast 24,2 grader *hutter*. Känns kyligt och jag tror det har regnat inatt.

Blött på vägen

Då kom alltså det där regnet dom lovat igår. Molnen som visade sig här på morgonen försvann och sen blev det klarblå himmel och strålande sol hela dan. Lite tunna moln kom in på em.

Idag blir det nog fint. Dessa moln…

…som döljer solen är på väg att dra bort. Sen är det bara blått runt omkring oss.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

11 Responses to *hutter*

 1. maria says:

  låter mysigt att möta kärleken och flytta till turkiet 🙂

  här är det grått och regnit tyvärr men nu är det jobbet som gäller ..

  ha en fin dag !
  kram

 2. Stattnskan says:

  Hade man fått vakna till den där underbara bilden varje måndag så att det väl inte behövt gnällas så mycket på den här stackars veckodagen 😉 Så flitig du varit med böckerna 😉
  Gomorron

 3. Sita says:

  God morgon. Trevligt att ni fått regn oxå. Här är grått som vanligt. Har sprungit på toa inatt oxå. Fortfarande lös nu när jag vaknade. Men har tagit en kopp te o en hård brödbit. Får se hur det går. Kram

 4. Therese says:

  mysiga bilder 🙂 ja de va nog därför dom tjoade uppe hos grannen hehe !!
  taaaack han är 2 och en halv månad nu. tiden bara springer iväg..
  Hur gammal är er son?

 5. Marie-Louise says:

  Då får ni nog ytterligare en dag med fint väder. Men vad skönt med nattligt regn, det behöver ni kan jag tänka mig. Här regnar det just nu, men jag hoppas att det slutar tills jag ska ge mig ut. /Kram

 6. Katrin says:

  Go´morgon från Götet… 😉
  Efter 3 dagar med regn o grått klarnar det nu upp lite…..ja så klart det va dåligt väder när det va helg, nu är det ju måndag då kan ju solen skina igen. 🙁 Varför kan det ”aldrig” vara tvärt om.
  Ha de gott o njut nu Alex sista sommarlovsvecka.
  Kramar till er 🙂

  • Sand mellan tårna says:

   Det där finns faktiskt forskning på…om att det är sämre väder på helger än i veckorna. Jo, det är sant. Läste det för ett par år sedan och det stämmer. Det är sämre väder på helger än i veckorna. Inget man kan göra något åt om man inte flyttar helgerna då till mitt i veckan men det är ju lik för*annat helg 😉
   Kram Kram!

 7. Ama de casa says:

  Sherlock är i farten så här på måndagsmorgonen. Nu förstår jag vem namnet på företaget kommer ifrån 🙂
  Underbar bild den där sista!
  Gomorron!

 8. charlotte says:

  haha kyligt!! Här äår det betydligt svalare

 9. Laura says:

  Åh, vad ”kallt” ni har det! 😛 Här har vi +27C just nu och ganska mulet. I natt regnade det.

  Ja, jag tror också att jag har sett en ”Papatya”-butik i Alanya, någonstans, har för mig att de kanske säljer underkläder och dylikt? 🙂 Basketmatchen ja, den vann USA. Inte så oväntat om du frågar mig. 🙂

  Ha en fin dag!

 10. Sofiya says:

  yes, de regnade inatt.
  sv: Ja, jag känner mig fyndig 😛
  haha ja de kunde ja ju gjort, ibland är filmer rätt bra 😛

Kommentera