Lite annat

Alanya denna morgon…

Solen skiner, himlen är blå, ingen vind, 30,2 grader

Solen skiner lite i öster men ifrån väster kommer det in moln, himlen är lite blå och mycket grå, det blåser friskt, 27,2 grader.

Spännande för er att få läsa lite annat va? Nån vädersajt visar chans på åska/regn idag medans en annan visar mest sol. Får se vad det blir av det hela. Vet en del som är på väg hit nu närmaste dagarna och blir väl inte allt för glada av att se detta men vädersajterna visar sol flera dagar efter det och temperaturer på 30 grader och över.

Söndag idag och jag vet inte alls vad vi ska göra. Känner att jag måste fortsätta med Alex skol grejor. Slog in 4 böcker igår och det tog mig över 1 timme. Fy vad svårt det är att slå in böcker, plasten bara smiter iväg. Skulle behöva en armé av medhjälpare. Kan inte alls komma ihåg att det var så svårt. Kan bero på att mamma gjorde det åt mig.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

15 Responses to Lite annat

 1. Anna says:

  Härligt för er att det kommer lite regn och för oss med som snart kommer då har det blivit lite bättre luft och inte så kvalmigt!!! Fy vilken olycka igår men de skrivs inget om det här hemma, här står det bara om flygkrachen i Isparta, 57 döda! Vet man än varför de välte? Hoppas att du lyckas slå in alla böckerna, det var en väldans massa man behöver köpa till skolan för sina barn!!!!! Ja att slå in böcker är ju inte precis som att slå in paket, det tar tid innan man får in tekniken och det värsta är att man glömmer det mellan åren, nytt varje gång de börjar nytt år igen. Ha en bra dag!!

  • Sand mellan tårna says:

   Jag hittade en artikel igår och en idag om olyckan och som jag förstår det i google översättning blev jeepen påkörd av en annan bil och tappade kontrollen men är inte säker på att det var så men helt klart inte jeepens fel då en annan man är anhållen från den andra bilen. Två döda, en lettisk 27 årig kvinna som dog direkt på platsen (måste ju vara hon som typ blev halshuggen) samt chauffören som dog på väg till sjukhuset.
   Ja så var det förra året, fick väl in tekniken på dom två sista böckerna men nu är jag på noll igen 😉 Har ju dock ganska många böcker att öva på. 12 här hemma och 11 till kommer…
   En bra dag på dih med!

 2. Anna says:

  Här hemma i Göteborg regnar det och är tråkigt väder!!! Löven börjar bli gula, 15 grader!! Ska bli skönt att komma ner till lite bättre väder och få lite sol till innan vintern!! Ses snart!

  • Sand mellan tårna says:

   Trist med regn men annars kan hösten vara så fin tycker jag med alla dessa färger. En lite kylig höstdag där solen skiner från en klarblå himmel är underbart.
   Ja skönt att fly hösten och få lite sol och värme. Lättare att klara vintern då.

 3. Sita says:

  God morgon. Slå in böcker var aldrig min starka sida heller. Mamma gjorde det åt mej med. Men här behövde barnen inte papper på sina böcker. Bara dom första åren. Kram

 4. Ama de casa says:

  Här ser det inte ut att bli nåt annat än sol idag. Men det är bra, sista dagen som svärfar är här och när man har besök vill man ju gärna att det ska vara fint 🙂
  Lycka till med inslagningen! Eller förresten, du kan ju posta böckerna till mamsen så fixar hon det 😉

 5. Yvonne says:

  Här börjar solen skina..Jag hade inte sett dom bilderna förr som jag fick i mitt mail.Kram!

 6. pia says:

  hej vännen, jag har kollat resor med det där nya bolaget cimber som Sofie skrev om på alanya gruppen men sen även med anadolujet.com..dom flyger med en mellanlandning antingen i istanbul eller ankara och dom är lite billigare dessutom och har bra flygtider och dom flyger både till köpenhamn och sthlm så det är bra! usch va jag hatar detta flygletande hela tiden..haha..tar på ens krafter men denna gång så bokar vi nog med anadolujet, för oss 3 så flyger vi till sve för 570YTL så det är billigt under vintern tycker jag..sen hade dom tillbaks i januari för ca 500kr/pers, asbra:)

  När åker ni hem?? ska vi försöka ses en dag här nu i veckan kanske? ta stranden eller nåt?
  Kram!

  • Anna says:

   Jag brukar flyga med Tyrkietexperten eller pegasus, men sist när jag flög hem åkte jag med Cimber och det var bra! Nu när jag åker ner betalar jag 800 med tyrkeitxperten och hem 700 med pegasus, jag flyger till och från Köpenhamn- Antalya. Funkar väldigt bra och billigt!

   • Sand mellan tårna says:

    Vintern brukar vi oxå flyga med Turkietexperten och förra vintern flög vi med Pegasus. Har kollat Cimber och dom har bra priser men framför allt bra flygtider såg jag. Vi ska ju till Gbg och landar vi i Köpenhamn/Sthlm finns inga anslutningar om man landar mitt i natten vilket man ofta gör med experten.

 7. Fina Frun says:

  Jobbigt det där, med alla böcker som skall slås in…

 8. Alice says:

  ..Jag bara rös när jag läste om olyckan, fruktansvärt. Hoppas att ni inte kommer att drabbas av det, som sagt..folk glömmer fort.
  Önskar dig en härlig dag!

 9. Pia F says:

  Det var alltid den tråkigaste biten att klä böcker så jag avundas inte dig. Tur att du bara har en att klä böcker till, för det brukar inte vara så roligt att de själv vill hjälpa till.

Kommentera