Grattis…2 år!

Hade det inte varit för att jag kopierar över inlägg från min första blogg (metrobloggen) och hit hade jag nog inte alls tänkt på att idag är det 2 år sedan jag började blogga. 12 september 2008 kl 20.15 skrev jag mitt första inlägg (står kl 19.15 på bloggen. Detta pga att metrobloggen inte hade särskilt många funktioner och tiden därför inte kunde ställas in beroende på var i världen man bor.)

Grattis bloggen!

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

12 Responses to Grattis…2 år!

 1. Therese says:

  ville bara lämna en liten kommentar. Roligt att följa din blogg. Har gjort det till och från iaf från 2009 i juni !! så det var nog på tiden och lämna en kommentar.Så härligt att läsa om eran vardag det känns så mysigt 🙂 plus att jag varit mycket i alanya så känner man igen sig när man ser bilder och så,Träffade min man där 🙂 Iaf tack för en mysig blogg 🙂
  /Therese

 2. Sita says:

  Glömde gratta min blogg på två års dagen. Får väl vänta tills tre års dagen i juni. Kram o grattis.

 3. Fenixmona says:

  Ja, tiden går fort! Jag har bloggat sen flera år tillbaka, minns inte när jag började. kramix

 4. Sofiya says:

  Grattis på 2årsdagen 😉
  sv: haha ja eller hur! fast… lika bra att vi hällde ut dom. det räckte med alkohol för mig i min lilla kropp 😛

 5. Katrin says:

  Stort GRATTIS till Dig…
  Har ju inte kunnat följa dig så länge pga att jag ej haft dator…men bättre sent än aldrig.
  Sååå kul o läsa om allt o inget. Gör ju att man hänger med i livet i Alanya o känner sig delaktig.
  Än en gång grattis o kram…

 6. charlotte says:

  grattis. läste det första inägget o stevie kommentar. tjänar du några pengar på bloggen?

 7. Ama de casa says:

  Grattis till dig och bloggen 🙂

 8. Laura says:

  Grattis till bloggen! Hoppas du fortsätter att blogga minst 2 år till! 😉

  Kram!

 9. Pia F says:

  Kul att följa din blogg. Både min man och jag känner ju Hassan sen många år tillbaka därför är det roligt att lära känna dig genom bloggen. Sen vore det roligt att träffa dig i verkligheten när vi kommer nästa gång.Även om jag kan förstå att du kanske inte kan träffa alla du bloggar med.

  • Sand mellan tårna says:

   Jag vill gärna träffa er och jag träffar mer än gärna alla mina läsare. Tycker bara det är kul att även jag får ett ansikte på personerna som läser min blogg. Extra kul såklart med sådana som redan känner Hasan sen innan. Så nästa gång ni är här måste vi ses.

Kommentera