Mitt eget fel

Nu funkar uppdateringen av mina inlägg på bloglovin och jag har ingen annan att skylla på än mig själv för att det inte funkat. *bannar mig själv*

Jag trodde jag hade rss flödet igång men det visade sig att det hade jag inte alls så bloglovin kunde inte ”läsa” av min blogg. Nu är rss flödet igång och inläggen uppdateras. *klappar mig själv på axeln*

Mailade bloglovin om problemet men dom har inte svarat och läser ni detta behöver ni inte svara heller. Jag kan själv 😀

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitt eget fel

 1. Ama de casa says:

  Vad duktig du är 🙂

  Jag kan fortfarande inte trycka på länken ”http://xelai@wordpress.com” som står i dina kommentarer för att komma till dig. Jag får felmeddelande. sandmellantarna.com funkar dock, så det är helt ok – jag hittar ju ändå 🙂

 2. Ama de casa says:

  Ok. Jag har lyssnat och förstått… Jag ligger lite efter med kommentarerna så därför trycker jag på den gamla länken. Ska sluta upp med det. Genast! 😀

 3. Ama de casa says:

  Weehoo! Nu dök det upp kommentarer från dig med den fungerande länken. Nu slipper jag tänka också – såååå BRA! 😀

 4. Sita says:

  Duktig du är. Ja jag missade summan. Hade väl för brått. Kramar

Kommentera