Oj då…Så det kan bli

Detta wp man laddar ner själv är inte riktigt samma som det man får när man bloggar hos wp. Här får och kan man ladda ner en massa olika plug-ins som man inte fick på wp. Jätte bra!! Har hittat en del användbara. Höll på med något när jag ser att en mediafil (filmklipp) inte syns. Hm?. Blev det kontigt i överföringen? Kollade upp och ser då att man måste installera en plug-ins för att få dom rätt vilket jag inte. Tyckte att det kunde dom väl lagt in men så skulle jag ladda ner och grejen med egen wp är ju att man har oändliga valmöjligheter med vad man vill ha och inte ha på sin blogg så när jag sökte media plug-ins får jag upp 258 resultat?!? Jag valde en som verkade bra laddade ner det. Testade och det funkar bra. Nu är ju grejen den att jag måste om jag vill ha kvar mina filmklipp här lägga om alla i denna plug-in.

Gick in på media och ser en massa text filer. Iom att inte allt från gamla bloggen importerats tänkte jag att det hamnat där så jag raderade några.  Vad ska dom ligga där för? Ser sen att min header är borta?? Laddar upp den igen. Hittar någon ny textfil som jag raderar. Var kommer dom ifrån?? Dom vill jag inte ha liggande här och skräpa. Står inget vettigt på dom ändå tyckte jag som i ärlighetens namn inte läste så noga. Å lite senare ser jag att headern borta igen??

Då trillar poletten ner…Oj då…filerna jag raderat är för bild/mediafiler så det var därför headern försvann.  Så det kan bli…

Nu kommer jag inte röra några sådana textfiler i framtiden. Har fortfarande inte fått importerat alla gamla wp inlägg och kontaktade supporten som håller på att kolla efter felet. Nu har dom väl gått på helg så jag får väl inte svar förrän på måndag (chattsupporten kunde inte leta detta felet).

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

13 Responses to Oj då…Så det kan bli

 1. vivi says:

  Kofferten er pakket! I morgen lander vi i Tyrkia, herlig! Ha en fin weekend 😀

 2. Hebbe says:

  Hej du,,Ja nu kan jag köra ett år till med både munnen och bilen,,skönt..
  Ja du har haft lite bryderier ser jag med din sida,,men man får inte ge sig..Haé Kram.

 3. Hebbe says:

  Ja du Kina,,jag drömmer oxå om detta fläsk,,köper det i en geannby uppe i lappland,,en som röker för jäkligt bra där,,men det sker bara i mitten av juli när det är återvändardagen..
  Haé Kram.

 4. Marie-Louise says:

  Ja det är inte helt lätt att fixa till sin blogg 🙂 men det ser fint ut här.
  Och förändra sin vill vi ju alla ibland. Trevlig helg. /Kram

 5. Hebbe says:

  Återvändardagen,det är en dag där byarna i Dorotea kommun,ordnar lite jippon under semestertiden,brukar komma många utflyttade från byn under den veckan,därav namnet återvändardag,,min by hade onsdagen och min kusins by torsdagen (där köpte jag fläsket).Det är under veckan före Åsele marknad som det sker varje år.Haé Kram.

 6. Hebbe says:

  Ja det är många som återvänder till sina byar under denna veckan,se tidigare inlägg.
  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15147711
  Haé Kram.

 7. Bettan/Caligo says:

  Har jag kommit rätt? är inte så händig med allt nytt!!! Lite krångligt men ser väl om jag får svar.
  Kram

Kommentera