Jag kör här!!

Håller fortfarande på att exporter & importera inlägg. Tar tydligen en stund för wp att bearbeta samt att jag har börjat kopiera inlägg från metrobloggen. Trodde först jag skulle behöva kopiera in alla dom först så inläggen kom i rätt ordning men när jag höll på igår kan man här på wp välja publiceringtid. Jag vet ju att man kan skriva inlägg och svälja att senarelägga dom men inte att man kan tidigarelägga dom. Jag provade dock göra det och den funkar!! Så alla mina metroblogginlägg jag vill föra över hit kan jag få in med både rätt datum och tid. För säkerhets skull provade jag att flytta ett inlägg i nuvarande blogg och lägga det en dag tidigare bara för att se om det flyttade på sig i bloggen och det gjorde det. Så allt lägger sig i tidsordning oavsett när man lägger in det om man bara väljer rätt tid o datum, Smidigt!

Så jag väljer att köra här direkt så lägger jag in metroinläggen efter hand och så småningom under dan eller imorgon kommer förhoppningsvis dom andra ha importerats klart hit.

God morgon!

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jag kör här!!

  1. Yvonne says:

    Morn morn! Tack för hjälpen att hitta rätt till dej.Idag har vi regn.Blev plaskvåt när jag var ute med hundarna.Ha en bra dag! Kram!

  2. Stattnskan says:

    Attans vad smidigt. Jag har länge grunnat på om jag ska byta blogg, men jag kommer liksom aldrig till skott …
    Gomorron vännen 🙂

Kommentera