Redan klockan 09.00

8.30 började Alex tjata om att han vill gå ut och ”knacka dörr” och börja samla godis. Jag tyckte det var lite väl tidigt men när första ungarna bankar på våran dörr kl 09.00 var det ju bara att låta även Alex gå. Så han och grannpojken som oxå fick gå ut direkt nu på morgonen började sin runda. Nu tar dom nog en paus. Sitter här utanför och det enda som är väldigt aktivt är munnarna fullproppade med godis. Det tuggas och tuggas, smaskas och snaskas…Är det bayram så är det…

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

8 Responses to Redan klockan 09.00

 1. iyi bayramlar =)
  Tack för kommentarerna på min sida.
  Japp, jag har fastat lite (några dagar) hade gärna provat mer.
  Men med min värk i kroppen och jag behövde ta värktabletter så var jag tvungen att äta något…
  Och ang språket… Det är riktigt skönt att engelska fungerar alldeles utmärkt.
  Ha det så bra och mumsa på av allt det goda =))
  Kram M

 2. Ama de casa says:

  Mmmm… Godis är gott 🙂

 3. Pia Fredriksson says:

  Påminner lite om Halloween här hemma när barnen kommer och ringer på och frågar Bus eller godis. Det är säkrast att ha godis hemma. bra att ge bort så man inte sätter i sig allt själv. 🙂

 4. jeanette says:

  Hoppas ni får en bra bayram, kan tänka mig att Alex gillar denna högtid:)

Kommentera