Hann inte…

Hade ju en del att fixa idag men vi hann inte allt men ingen skuld kan läggas på mig utan på min käre man eller på den/dom som ringde och jagade honom.

Vi fick iaf avklarat en del…

*Alex är nyklippt

*Bayram godis är inhandlat

Efter det skulle vi till bokhandeln men det var då Hasans telefon fick fnatt så han och Alex åkte till kontoret och jag hoppade av i närheten av bokhandeln. Vill ha Hasan med mig när vi ska inhandla allt som står på listan så jag köpte bara omslagsplast till hans böcker. Mannen i bokhandeln frågade om jag behövde mer och jag sa att jag kommer tillbaka med min man med en lång lista. Mannen frågade direkt om det är från Bahçeşehir. När jag svarade ja log han och sa att den listan har han sett då flera varit inne med dom. Så…

*Omslagsplast i gult och blått (Fenerbahçe färgerna som Alex gillar, Svenska flaggan som jag gillar) är klart.

* Lunch med goa tjejerna och idag trodde jag vi skulle bli kanske 3-4 stycken men vi blev hela 7 även om en fick droppa av nästan direkt vi satt oss samt en liten 2 månaders svurk tjej. Riktigt trevligt hade vi.

Nyss hemkomna. Alex och Umut är ute och skjuter med knallpulverpistoler dom fick i bayram present av mig och Hasan.

Skjuter för glatta livet gör dom och såklart ska grannkärringen gny, gnälla och gläfsa då. Skrek för någon minut sen till barnen att inte skjuta så mycket. Då ropade jag till Alex…

Skjut Skjut Skjut!!! *hehe*

Jösses vad det händer grejor nu när jag sitter här och skriver. Barnen siktade med pistolerna mot en förbikörande taxibil som stannar och ger dom varsin lira. Enkelt sätt att tjäna pengar på…

 

This entry was posted in Alex, Alex skola, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

7 Responses to Hann inte…

 1. Catarina says:

  Ha, ha, ha…. stackars taxichaufför – lika bra att betala när man blir hotad av ”maffian”….

 2. Carin says:

  Tävling i min blogg, välkommen att delta! 🙂

 3. Sita says:

  Trevligt när dom har kul. Panga på bara. När slutar ramadan? Kram

 4. Pia F says:

  Ser ut som om killarna har kul, lättförtjänta pengar! 🙂

Kommentera