God morgon

Finns inte så mycket mer att säga än så just nu…

Vaknade redan 6.30 imorse. Tycker jag borde kunnat sova minst en timme till med tanke på att jag inte kunde somna igår kväll. Fastnade med min bok och skulle bara läsa en sida till. Det blev många och till slut fick jag tvinga mig att lägga ifrån mig boken.

Så…God morgon!

Jaha? Ni vill veta väderläget oxå?

Klarblå himmel, solen skiner, fläktar skönt, 27,2 grader…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to God morgon

 1. Yvonne says:

  Morn!Tråkigt att YT är spärrat.Ja nu är barnbarnen så stora att man kan ha nytta av dom.10.7 ingen klarbå himmel.Kram!

 2. Mikaela says:

  Ja natten mellan den 5:e och 6:e var det tydligen det där kadir.. vad det nu hette. Har för mig har hört om det på nån religionslektion förut, men ja nu fick jag svar av alla dem som visste det var ju bra!

  Ja usch ja det gör det, förutom kackerlackor som jag upplevt nog av denna sommar så flög det in något som jag aldrig sett nåt liknande förut, såg ut som jag vet inte, ett jättebi med jättevingar och bakdelen var liksom orange. Lät som en helikopter gjorde den också, haha!

  • @Mikaela: Var den brun? Isf var det nog en typ geting. Sticker så det gör satans så ont 🙁 Så akta dig för dom om det var en sådan. Dom är stora och surrar högt. Är dock ganska vanliga. Man ser dom lite överallt. Mycket på stranden periodvis.

 3. Ama de casa says:

  Här var det bara 20 grader. Jag fick en hurv (frossbrytning) när jag satt på terrassen och åt frukost. Såååå skönt!

Kommentera