Utskälld

Idag har jag fått dagens första men kanske inte sista utskällning av min son. Man vet aldrig som jag skrivit om innan här och här.

Vad har jag då gjort för hemskt denna gången? Jo råkat tvätta en sådan här som låg i hans shortsficka…

…ett magnetkort till Bakugan…

…man ska slänga bakugans på detta magnetkort så öppnar dom sig och man får olika poäng eller nåt. Jag vet faktiskt inte. Att han har…

…så här många till spelar ingen roll. Inte heller att han inte har en susning om vilket kort som råkat hamna i tvättmaskinen.

Det kortet var nämligen det bästa och nu har jag förstört allt. Han muttrade och skällde i säkert 5 minuter över detta. Jag var så dum som inte kollade hans byxficka och tömde den och det har han ju rätt i. Måste börja kolla hans fickor. Är ju inte första gången det händer men sist var det lite större saker.

Nu har han lugnat sig och det är som om det aldrig hänt. Igår var en toppen dag…Ingen som kom och tog våran finaste Alex och i utbyte gav oss ett monster. Vi fick behålla vår goaste skatt från morgon till kväll 😀

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

20 Responses to Utskälld

 1. Gomo says:

  God Morgon!
  Oj,Oj,Oj, Det förstår du väl att det var det bästa kortet som han hade i fickan. Nu kommer tider då du nog måste kolla fickor,där kan finnas mycket allt från papper till pengar och stenar.Ju äldre han blir desto mer samlar han i fickorna.Kan vara bra att ha,du vet. Ser fram emot att snart vara hos Er!
  Ha en bra dag!! Puss o Kram !

 2. Haha, ja tänk vilket liv det kan bli ibland. Jag försöker träna mina barn att lägga i tvätten och tömma fickorna själv. Effektivast har varit när jag sagt att allt som hittas i kläder som skall tvättas eller i tvättmaskinen tillfaller den som tvättar. Det har t.o.m lite effekt på maken som flera gånger blivit av med pengar 😉

  • @Trebarnsmamman: Alex lägger sina oftast sina kläder i tvättkorgen själv. Ja även den store faktiskt 😉 Men det är något att tänka på i framtiden att allt jag hittar (i fickorna) är mitt 😉

 3. Vivi says:

  Godt at dere kan ha noen dager uten monster også 🙂

 4. Sita says:

  Sånt händer när man är mamma. Men jag sa alltid att är inte fickorna tömda när det läggs i tvätten får dom skylla sej själva. Vet inte hur många busskort jag förstörde för Ellie. Kram

 5. kaffehörnan says:

  Ops ops
  Detta låter inte bra, alltid mög när de blir fel, hoppas de går över
  De går kanske o få ett likadant kort
  Ha en fin söndag, ska snart iväg
  kram

 6. Laura says:

  Haha, kanske du inte borde ha sagt något åt honom, om han ändå inte märkte att det var borta?

  Jag vet inte ännu hur länge jag stannar. Om Ahmet hittar ett jobb under den tiden jag är där så stannar jag ju, men annars så blir det väl bara några veckor. Någon större flytt är det ju inte fråga om eftersom jag har det mesta där redan. 🙂

  Ha en fin söndag!

  Kram!

 7. Stattinskan says:

  Men det fattaruväl … Inte kan du väl tvätta just DET kortet. Vilken hemsk mamma du är ;-D

 8. Sofiya says:

  sv: Haha ja det kan jag tänka mig 😉 dom hade flera rätt billiga & bra på metro nu, så jag passade på..

 9. Pia F says:

  Värt att prova, att upphittat tillfaller den som tvättar, det brukar hjälpa.

 10. Ama de casa says:

  Det går lite upp och ner, va… 😉

Kommentera