Inte ens ett sandkorn…

…har jag fått mellan tårna idag. Alex åkte iväg med Hasan till kontoret redan 8.30 så jag kunde i lugn och ro baka bullar utan att hela tiden höra någon ropa…mamma,mamma,mamma

När bullarna var klara tog jag två stora påsar med mig och begav mig ner på kontoret. Badkläderna var på och väskan packad med handdukar och badshorts till Alex. Kommer ner på kontoret och slurp sa det i bullpåsen. Frågade min son om han ville följa med och bada men det hade han inte tid med. Han var mycket upptagen med att spela (eller vad man gör) Bakugan med några av sina vänner han har där nere.

Här sitter Alex med några av dom utanför kontoret.

Hade ingen lust att gå och bada själv så jag parkerade mig i en stol och där satt jag bra ett par timmar tills jag bestämde mig för att jag kanske kan göra lite nytta hemma ist så Hasan körde hem mig. Alex vägrade följa med hem oxå.

Oj då…det va väldans vilken händelserik dag jag haft…

Aktiviteterna fortsätter…nu ska här vikas tvätt…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Inte ens ett sandkorn…

 1. Ama de casa says:

  Ojojoj!!! Hur hinner du med allt? 😉

 2. Sita says:

  Ja du får komma på vilohem till mej. Jag väntar på brittsommar nu. Kram

 3. Pia F says:

  Kör Hasan bil nu??

 4. Laura says:

  Bakugan är tydligen internationella för alla killarna på eftiset där jag har jobbat håller också på och leker med dem hela tiden! 🙂

Kommentera