Suck för grannar

Jaha tänkte ni…Nu är grannkärringen i farten igen men nä, inte hon denna gången eller jo…hon är alltid i farten. Skakade två av sina mattor för 10 min sedan (något hon gör dagligen) men jag har slutat bry mig. Inte ens en bomb i arslet eller mordhot skulle få henne att förstå. Dummare människa får man leta efter.

Nej, nu är det en annan granne eller fd granne får jag kalla honom då han visst flyttade för ett par dagar sedan och lämnade kvar sin katt som dessutom har tre kattungar. Inte så att han flyttat runt hörnet och kommer och hämtar katten i efterhand. Nej, han har flyttat långt från Alanya (16 timmar med buss). Smart kille! Not

Men han har visat innan att han inte är världens smartaste och gjort en hel del dumt som han nu får betala för genom att lämna Alanya och ingen är ledsen för det.

Så nu har vi hans katt sittandes utanför våran dörr i tid och otid. Hon är ju hungrig stackarn och jag har inte hjärta att strunta i det så jag ställer ut mat till henne. Det är även denna katten som sprungit in till oss förr för att äta. Alex har hört mig muttra över att grannen inte ger katten mat så en gång hade Alex påpekat detta för grannen som svarat…Hon hittar mat ute och fångar sin mat.

Så gör man bara inte. Tar hand om en katt , ger den mat, låter den bo inne…och sen bara kasta ut den som om den aldrig funnits. *morr morr* Sånt gör mig så arg!!

 

 

This entry was posted in Grannar. Bookmark the permalink.

16 Responses to Suck för grannar

 1. Catarina says:

  Ååh så fin hon är… Idiotisk kille!! Man får verkligen inte behandla sina husdjur hur som helst!!!! Blir också arg på sånt.
  Svårt med katter som ingen kan/vill ta hand om, vi har också 3 kattungar borta i Tosmur som söker någon som kan ge dem ett hem… Inte helt lätt!

  • @Catarina: Det vimlar ju av gatkatter här och vi har ju själva tagit hand om en och har faktiskt inte lust med en till även om vi inte ofta ser röken av vår så kommer hon hem då och då och äter. Kommer fortsätta ge ”grannens” katt mat och ja…hon är jätte söt och så kelig. Mycket mer kelig än våran.

 2. Sita says:

  Hur kan man bara lämna katten vind för våg. Den är ju inte van att jaga själv. Söt var hon oxå. Kramar

 3. sosso says:

  Du kan skicka dem till mig.. Apo har nog inte nått imot 3 katter till.. Inte så han redan klagar på våra två vi redan har 😛

 4. Sita says:

  Då skulle du se mej bak, där syns det mest. Kke en mer närbild skulle visa det gråa bättre. Kram

 5. Marie-Louise says:

  Jag förstår din ilska. Stackars lilla katten och ungar och allt har hon 🙁 jag blir så ledsen när jag hör om människor som bara kan lämna en katt så där. Dom vill gärna ha dom när dom är små och söta kattungar men sen när dom växt till sig så är det inte lika gulligt längre, nej fy för att göra så.

 6. Ama de casa says:

  Näe! Så får man ju bara inte GÖRA! Fy sjutton. Katter (och andra husdjur) (utom möjligen vandrande pinnar) är ju som familjemedlemmar.
  Stackars kisse! Hon kan väl flytta in till er? Jooo!!!

  • @Ama de casa: Nä så får man inte göra men tyvärr finns det folk som gör så ändå och dom borde skjutas.
   Nä hon får inte flytta in här. Dels räcker det med en katt sen skulle det aldrig gå med våran katt. Dom avskyr varandra och fräser och skriker bara åt varandra när dom möts i trappen.

 7. Stattinskan says:

  Jag förstår inte hur människor är funtade? Jag fäster mig jättemycket vid mina husdjur, kattor som hundar och dammråttor. Jag slänger inte ut dem hur som helst, även om tanken har funnits där ibland. Hur ska NI nu göra?, eftersom hom tydligen tyr sig till er?
  Fy vad grymt!

  • @Stattinskan: Samma här eller ja…dammråttona slänger jag mer än gärna ut 😉
   Vet inte hur vi ska göra men just nu ställer vi ut mat sen vet jag att fler grannar då och då slänger ut t ex kycklingrester mm till gatkatterna häromkring för dom vill ha dom kvar till att fånga råttor.

 8. Pia F says:

  Tyvärr är det så illa på många ställe i europa, både med hundar och katter. Man skaffar ett djur för att det är roligt, när man tröttnar kastar man ut det. Många har en helt annan syn på djuren än vi svenskar, för oss är det en familjemedlem. Bra att han fått straffet att inte kunna bo kvar i Alanya. katten ser så fin ut och har så vackra färger.

Kommentera