Måndag

Börjar denna veckan med att bjuda på ett litet filmklipp ni kan vila ögonen på till morgonkaffet.

 

 

Alanya just nu: 28,2 grader, klarblå himmel och strålande sol. När vi kom upp kl 7 ( 45 min sedan) visade termometern på 26,2 grader vilket kändes riktigt skönt. Nu börjar mornar och kvällar kännas riktigt behagliga även om det stiger snabbt och dagarna kommer ligga på runt 35 ett tag till.

God morgon!

 

This entry was posted in Filmklipp, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

10 Responses to Måndag

 1. Yvonne says:

  Tack för den filmen den värmde.Vi har kallt här +7.Men solen kom nu ,vi får se vad den kan åstadkomma.Men våra pågar kom hem och hade trillat i det ”gräset”när vi bodde på landet.Ha det så bra ! kram!

 2. Gomo says:

  God morgon!
  Nu har jag sett på film och vackra bilder från Er utflykt till Manavgat. Otroligt va fint det är. Idag har vi iallafall fint väder så nu vet jag inte vad jag ska välja,spela golf eller klippa gräsmattan.Hinner nog inte båda men de har lovat fint väder flera dagar så det löser sig nog.
  Ha en bra dag. Puss o Kram !!

 3. Sita says:

  God morgon. Måste ha varit där vi var 2008. Kram

 4. Ama de casa says:

  Såg ju himla fint ut!
  Ni har alltid lite varmare än vi, vi ligger ett par grader under. Men det bjuder jag på 😉

 5. catrin says:

  Underbara bilder från er utflykt. Här är det inte riktigt lika varmat som hos er, ca 9 grader så i dag åkte värme pumpen på. Ha det gott .

Kommentera