Svårt beslut…Hjälp mig!

Då va det lördag igen. Förra lördagen var vi på båttur. Känns som i förrgår och inte som en hel vecka sedan. Dagarna rusar förbi och snart är sommarlovet slut för Alex men än är det några veckor kvar.

Vet inte vad vi gör av denna dagen. Vårt hem är i stort behov av en dammsugning men jag vill inte. Som det är just nu suckar jag över att jag måste dammsuga och inte vill samtidigt som jag suckar och stör mig på all sand och annat skit som ligger på golven. Sitter här och väger för och nackdelar om vilket som är bäst. Ta tag i den tråkiga dammsugningen och få rena golv att gå på eller strunta i den tråkiga dammsugningen och fortsätta få sand mellan tårna.

Ett mycket svårt beslut och jag ber om Er hjälp…

Annars…Alanya denna morgon…klarblå himmel, solen skiner, det är varmt 31,8 grader.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

18 Responses to Svårt beslut…Hjälp mig!

 1. Catarina says:

  Strunta i dammsugningen!!! Gå till stranden istället… Städa kan man väl göra en annan dag.

 2. Sita says:

  God morgon. Gå ut du o få sand mellan tårna. Skulle jag göra om jag var där. Här blir det nog varmare fram på dagen. Nu trängs solen med molnen, får se vem som vinner. Blir nog Nora marknad idag. Kram

 3. pia says:

  har samma beslutsångest här vännen men jag MÅSTE nog ta tag i dammråttorna nu då svärmor mm kommer på middag idag, kan va ganska bra att visa sin fina ”rena” sida..haha..nää men inte för att dom bryr sig men lite rent o snyggt vill man ju ha:) nu när emir vart sjuk hela denna vecka så har man inte hunnit med ngt!

  • @Pia: Hade min svärmor kommit hade jag nog överlämnat detta till henne haha 😉
   Hoppas Emir är bättre nu och att du får en trevlig dag i jakten på dammråttor och svärmorsbesök.
   Kram!

 4. Yvonne says:

  Ut med dej! Ja man har olika perioder i sitt liv.Du ser ju hur din lördag idag är .Kram!

 5. Anne-Charlotte says:

  Min devis håller: ”bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete” :))

  Men å andra sidan, att bo i en sanitär ”olägenhet” kan ju också räknas som helvete men så farligt är det säkert inte … kör en kompromis då: ta sopborsten, gör några svep över de värsta grushögarna å så tar du den andra städningen en annan dag, när det inte är så varmt o när Alex ändå är i plugget…
  Good luck !! Kram :))

 6. Lotta J says:

  alla verkar överrens,,,det finns najjsare saker att fördriva tiden med i ett soligt alanya och sista spurten av Alex´s sommarlov!!! Låt snabeldraken vila en dag till,,,,,,MINST!! 🙂
  Visst kommer mamma på besök snart igen? Är det slutet på septemberAlex fyller år?
  Ta en till kopp kaffe innan dagens äventyr,, och ha det så bra;)
  kram på er!!

 7. Aurora says:

  Morn. Varför ska du göra det. Jag stod länge framför min nästa dammsugare i går. 2900:- och den dammsuger när jag inte är hemma.- Måste bara spara ihop lite pengar först. kram

 8. Ama de casa says:

  Klart du ska strunta i dammsugningen och leva upp till ditt bloggnamn!
  🙂

 9. Sofiya says:

  hehe ja klicka nej, gör de imorn ;P
  sv: tack!
  ja det blir rätt ofta så. lateheten tar över lixom. tackar, de blir nog jättre trevligt.
  ja vi har säkert vart där samtidigt nån gång. jag går dock inte till stranden så ofta, de är mer mina vänner som nästan drar mig dit 😛

Kommentera