Mätt

Kan man väl summera hur jag känner mig denna morgon efter en kväll i goda vänners lag och Kandelorfrossa…

Buffén på Hotel Kandelor är löjligt god. Man äter och äter och äter, t om när det är stopp fortsätter man äta. Detta är min portion nr ett. Det blev en lika stor till. När vi gick därifrån hade denna Kandelorfrossa försatt mig i Kandelorkoma och jag hade håll. Tror det var maten som inte fick plats i magen så den började trycka ut på sidorna.

God morgon från ett soligt 32,8 gradig Alanya!

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

22 Responses to Mätt

 1. Yvonne says:

  Morn! jag hade inte orkat med portion ett!Vänta du tills din påg har tagit körkortet .Då vet du!
  Ha en fin dag! Kram!

 2. Stattinskan says:

  Nu förstår inte jag … Hur kan så mycket mat få plats i en sån liten mage??? 🙂
  Gomorron 🙂

 3. Lotta J says:

  ÅÅÅÅh vad gott! ÅÅÅÅÅh vad varmt! ÅÅÅÅÅh va´Alanyigt!! ÅÅÅh vad jag lääängtar till Alanya!! 😉
  Ha en härlig dag! 🙂

 4. Sofiya says:

  oj va gott de ser ut. har aldrig testat deras bufé faktiskt.
  sv: ja tycker oxå de, september brukar ju vara rätt så skönt så jag hoppas tempereaturen sjunker snart!
  haha ja men precis, dom förstår inte att man faktiskt lever ett rätt så vanligt liv trots att man bor här…

 5. veiken says:

  Det var en pytteliten tallrik va?
  32,5…..det siger ju. Nästan lite för varmt. Vi ska vinka åt er nästa vecka, när vi landar i värmen!

 6. Camilla says:

  Javisst var det gott! Tack för igar! Idag blir den en hemmadag för mig. har haft en bra natt daer jag sluppit de vaersta smaertorna saa nu kaenner jag mig utsövd. taenkte daerför saetta igang med ett mindre roligt men vaelbehövligt projekt haerhemma. Dammtussarna har hopat sig under veckan som gatt och det star stadning paa skjemat! Ha en fin dag!

 7. Ama de casa says:

  Så gott! Bufféer är farliga historier…
  Här har vi…28,5 och sol. Ska tydligen bli tokvarmet idag, så det blir nog till att stoppa huvudet i medelhavet 🙂

 8. Vivi says:

  Så herlig! Vi skal nemlig bo på Kandelor 😀 😀

 9. Linda says:

  åh maten på bilden ser inte helt fel ut, mums! 🙂

  Haha jo jag ska nog ta det som ursäkt hedanefter, är överhettad av värmen! 😛

 10. Lena says:

  Ser så gott ut! Får bli ett besök på Kandelor förstår jag vid nästa besök i Alanya! Njut du av värmen här ska det bli 10 grader och jodå REGN! Ska försöka ta mig till skogen och förhoppningsvis hitta kantareller, alltid något!
  / Lena

 11. Vivi says:

  Ja, det skal vi gjøre. Gleder meg allerede! Har hørt mange som sier at maten er veldig god på Kandelor. Det var en av grunnene til at vi booket der. 🙂

Kommentera