Action till morgonkaffet

Bjuder jag er på denna mån fred ti dag

Vi va som jag skrev uppe i bergen igår kväll. Under alla år är detta första gången jag och Alex åker nightsafari. Vi har tänkt göra det flera gånger innan både i år och förr om åren men då Alex ändå bara är 6 år (nästa månad) och ganska så kvällstrött har det inte blivit av då det håller på sent. 01.30 va vi hemma men oj vad det va värt lite grus i ögonen denna morgon för såklart kunde jag inte sova längre än vanligt. Vi hade så roligt och jag skrattade tills jag blev blå i ansiktet. Hamnade i samma jeep som en vingguide och hennes två vänner som är här på semester. Urgulliga tjejer. Det var action från början till slut…jag somnade sen med ett leende på läpparna men det är inget mot vad liten herre gjorde. Han älskade det så det är inte omöjligt att det blir iaf nån mer gång innan skolan börjar.

 [cincopa 10750696]

God morgon!

This entry was posted in Combi Sherlock, Filmklipp, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

16 Responses to Action till morgonkaffet

 1. Hebbe says:

  Morsning..Ja Grattis,,jag trodde den var svår,och det var den kanske,,för det kom få svar..
  Ni har haft några händelserika dagar nu,,skitkul..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Ja i dag blir det till att plocka ihop det jag ska ha med mig till norrland…Haé Bra Kram.

 3. Stattinskan says:

  Haha .. safari? Jag trodde jag skulle få se lejon, chimpanser, krokodiler och andra ”småkryp” ;-D

 4. Bettan/Caligo says:

  Ni har haft det roligt, ser jag. Vi har aldrig varit på nattsafari men vi ska testa nästa år. Visst är det skoj när barnen blir lite äldre och man kan göra sånt som turister gör, det måste vara bra för Alex att se vad pappa jobbar med både dagtid och natttid. Idag får ni väl sova middag.
  Kram

  • @Bettan/Caligo: Jaaa det måste ni absolut åka med på. Mycket roligt nu när Alex kan vara med på mer och mer saker. Dag jeepsafari var han väl på sin första när han var 2 år så det kan han 🙂
   Kram och ha en bra dag!

 5. Gomo says:

  Det var väldigt vad ni lyxar till er med nattsafari och frukost uppe i bergen.Skönt att ni har det bra.Förstår det har varit jobbigt med värmen. Här är det minsann ingen värme 10grader i morse. Skulle spelat golftävling idag men då det regnat förmycket fick man inte använda golfbil och gå 18 hål blir lite för jobbigt.
  Ha det så gott och puss o kram !!!!!

  • @Gomo: Ja vi har hittat på en hel del kul det senaste. Så roligt nu när Alex börjar bli så stor så han kan följa med och han älskar det.
   Brr så kallt och trist med regn.
   Puss o Kram!

 6. Linda says:

  Det ser skoj ut! 🙂

 7. Sofiya says:

  nightjeepsafari är jag nog mer sugen på 🙂
  sv: massa med sand mellan tårna blev de 😉

 8. Pia F says:

  Var med på nattsafarin i höstas ,det var action. En trevlig tur. kan tänka att Alex tyckte det var häftigt i mörkret.

Kommentera