Är spåren borta…

…måste man spara bevis så ingen tror man hittar på.

När Alex kom upp imorse och ut på balkongen hälsar han glatt god morgon och gnuggar sig i ögat med handen. Ser då att handen är röd. Tittar vidare i hans ansikte och ser att det rinner lite blod från näsan. Talar lugnt om detta för honom men dramatisk som han är spärrar han upp ögonen och ojar sig högljutt. Frågar honom vad som hänt och han svarar att det nog hände när han va på toa. Han gick på toa direkt när han steg upp och för att slå två flugor i en smäll kissade han och passade samtidigt på att leta skatter. Fanns väl inga direkt vid ingången så han grävde lite djupare, lite för djupt.

Han hämtade själv en bit papper och höll för näsan och det slutade blöda ganska omgående. På med kläder och iväg for han med sin pappa. När jag kommer ner på kontoret visar Alex mig vad han sparat inne på pappas rum.

Det blodfläckiga pappret (!!). Det skulle sparas om det kanske skulle börja blöda igen så behövde han inte ta ett nytt utan kunde liksom fylla på med blod där. Skulle det sen vara så att ingen tror att han haft näsblod då spåren i ansiktet är borttvättade så får man spara bevis och här har han det liksom svart på vitt eller rött på vitt…

This entry was posted in Alex, Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

12 Responses to Är spåren borta…

 1. Carola says:

  Hahaha…vad go han e Alex…den som spar han har..*L*

 2. Hebbe says:

  Ja det är nog bäst att spara bevismaterialet,,kan komma till användning senare…Gratta dig själv,det var du som kände igen honom snabbast.
  Haé Kram…Grattis.

 3. Sofiya says:

  Ja han är ju smart 😉
  sv: ja, så är det nästan alltid! 🙂

 4. Stattinskan says:

  Åh milda Matilda … värre än Stockholms blodbad ju… Stackars Alex ;-D

 5. Pia F says:

  Har arbetat med förskolebarn i många år och ofta är det mest uppståndelse när pojkarna blöder. de hörs och syns åtminstonde. lite drama Queen.

 6. Ama de casa says:

  Ni åkte väl till akuten? Det såg väääälidgt illa ut det där… 😉

Kommentera