Blåsig morgon

Här blåser det halv storm denna morgon. Det har försvunnit en sak från balkongen och kommit miljarder. En stolsdyna som inte va fastknuten ligger på marken men istället har vi fått en miljard långa barr från den vackra  f***annade tallen i grannträdgården som fortfarande står kvar. Solen skiner från en klarblå himmel och det är varma ökenvindar som kommer så för att kunna dricka mitt kaffe på balkongen utan att svettas ihjäl fick jag fälla upp parasollet och förankra det i tvättlinan med exakt 12 klädnypor.

Alex va ute och lekte en sväng igår efter vi kom hem från Aquapark men kl 18 kom han upp själv och sa att han orkade inte leka mer. Han va helt slut efter båtturen dan innan, en sen kväll på det och badbus flera timmar igår. Han somnade tidigt och jag med för den delen. Kände mig själv ganska mör och idag har jag en kroppsdel som är ganska så öm. Just den kroppsdel jag är bäst på att nyttja oxå…bakdelen…

Alex är en glad skit och vaknar alltid med ett stort leende. Inga sura miner på morgonen och denna morgon kvittrar han glatt att han vill spela Anki och Pytte på datorn direkt. Kruxet var bara att spelet låg inte i fodralet. Hm? Funderar på var spelet är. Hos mamma kanske. Inga sura miner för det…då väljer vi ett annat spel.

Dax för en ny kaffe…

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

14 Responses to Blåsig morgon

 1. Hebbe says:

  Mors,här skiner solen,,är kvar i Vreta,,ja trollsländorna är bra jägare..
  Ta hand om den ömmande baken nu,Ha en bra dag..Kram.

 2. Vivi says:

  God morgen! Her i Norge har høsten kommet, så det blir deilig å reise nedover.

 3. Sita says:

  God morgon. Inte skoj att ha ont i den kroppsdelen som man ska sitta på hela dagen. Nej du får väl sätta dej på ryggen ist. Kramar

 4. kaffehörnan says:

  Gomorron
  Jaså det var ju ett farligt blåshål, då blir de att sopa barr idag
  Idag har jag sol
  Nu får träna din bakdel, men du får va rädd om den med ha ha
  Ha en bra dag du
  kram

 5. Ama de casa says:

  Jobbigt när det blåser sådär… Vad var det som hade försvunnit?
  Gomorron 🙂

 6. Ama de casa says:

  Stolsdynan, kanske. Men den är ju inte försvunnen egentligen om du kan se att den ligger på marken 😀

 7. Pia F says:

  Hos er blåser det och hos oss vräker regnet ner. Visst, det behövs men klockan är bara tjugo i åtta och det är redan mörkt.

Kommentera