Modet svek…

…ju Alex men i framtiden kanske han siktar på att göra som sin farbror (nr 2 i blå/vita badshorts). Sikta kan han ju göra men mamma säger tvärnej. Hans bruna ögon har fått mig att vekna många gånger och fått ett nej till ett ja men i detta fallet är det nej nej nej…

[cincopa 10754651]

 

…nej nej nej!

Nej!

Nej Nej Nej

Neeeeej!

This entry was posted in Filmklipp, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

16 Responses to Modet svek…

 1. Ama de casa says:

  Å varför blev det ett nej (nåja, flera nej) där? 😉

 2. Bettan/Caligo says:

  Nej, Nej, Nej, var vad jag sa när våra söner hopppade -96 båda över 20 men dom gjorde det. Alex får vänta några år. Ena sonens badbyxor sprack,så fick han ha det resten av båtresan,det var vår första båtresa av Hasan.

  • @Bettan/Caligo: Haha så det kan gå. Jag har oxå hoppat en gång men aldrig mer. Dels har dom ju stoppat det för turister nu sen gjorde det så j*kla ont i öronen när man kom ner. Jag fick sånt lock så det susade i huvudet på mig och jag mådde illa.

 3. Hanna says:

  Hej hej! Kul att du är tillbaka:)
  Jo vi är i Sverige och kommer nog vara här minst ett år eller två. Min mans restaurang går inge vidare efter askmolnet och när sedan det Engelska resebolaget gold trail konkade så blev det nästan droppen för turismen i Marmaris… 🙁
  Jag håller på att skola in Kaan på dagis och kommer börja jobba på mitt gamla jobb (dagis) som ligger granne med det Kaan går på:)
  Nu väntar jag på att få flytta in i min gamla lgh 1:a sep och det kommer nog gå bra. Vedat får komma i vinter när de stänger restaurangen så får vi se vad han hittar på till nästa år… restaurangen igen eller nått annat!?
  Hoppas allt bra med er och att ni inte flyter bort i värmen;)
  Kram!

  • @Hanna: Nä men fy vad trist.:-( Vi trodde ju att Alanya skulle påverkas av askmolnet men det blev ingen nedgång. Vi har vår bästa säsong på flera år och jag har hört samma från flera andra.
   Hoppas ni kan fortsätta nästa år.

 4. Hebbe says:

  Hua,håller med dig skriker nej..Blåbär har jag inte plockat på säkert 50 år,,lingon är mer plockvänliga..Haé Kram.

 5. Hebbe says:

  Det bidde regn..Kramen.

 6. Sita says:

  God morgon. Jag hade oxå sagt nej. Har aldrig tordas heller. Kram

 7. Stattinskan says:

  Men nog kan han väl få prova i allafal 😉 NEEEEEEEEEEJ är ett befogat ord här, jag satt och fick ont i magen

 8. Pia F says:

  Gud, låt honom inte hoppa!!!!!! Det ser livsfarligt ut.

Kommentera