Dunstar…

Alex åkte med Hasan ner till kontoret innan. Jag väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar sen skulle jag komma efter. Hasan sa att jag kunde ringa så hämtar han mig. Äsch, jag kan gå tyckte jag. Ner är inga problem, ner går vi ju nästan varje dag och det tar inte mer än 15 min till kontoret om man går i normal takt. Kommer ner på kontoret och frågar Alex om vi ska gå och bada. Ville han inte alls utan han ville hem och leka med Semi då dom åker hem till Malatya ikväll. Så en promenad ner till kontoret blev det bara för att direkt sätta sig i bilen och åka hem. Kändes verkligen meningsfullt. Så länge man går känner man inte hur varmt det är men sen…oj oj oj…

Jag dunstar snart bort…

Fram

Bak

Fräscht va?! *hmpf* . Hade jag sett någon se ut så här i Sverige hade jag nog reagerat och tänk…jisses vad den personen svettas men här reagerar man inte. Man bryr sig inte att man själv badar i svett eller ser andra svettas som små gnuer. Alla gör det och alla ser likadana ut. 😉

Behöver väl inte nämna att det blev en iskall dusch och nya kläder direkt vi kom hem?!

Efter det öppnade jag paketet mamma skickat med grejor vi inte fick plats med som Hasan hämtade ut imorse. Trots att jag vistste vad som låg i är det som julafton. Lika spännande varje gång.

Lite höstkläder som inte känns särskilt lockande just nu. Nya uteskor till Alex och ett par likadana för inomhus på skolan som han hade förra året. Dom va så tunna, smidiga och bra så det fick bli samma. Lite böcker och lite pyssel.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

14 Responses to Dunstar…

 1. Lisbeth says:

  Helt normalt på er breddgrad……men som du säger, hade man sett ut så här hemma…..oj vad folk stirrat!

 2. catrin says:

  Upptäckte nyss att du var tillbaka mkt trevligt. Har saknat ditt bloggande om era äventyr o vardag . Jag ser att det inget fel är på värmen i alla fall. Här var det faktiskt lite höst luft idag, skönt det oxå .

 3. Ama de casa says:

  Så där blöta vasr vi också igår men av en helt annan anledning 😉

 4. Sofiya says:

  Ja usch, det är så jobbigt vamrt nu!
  & som du säger, i Sverige hade man reagerat, här bryr man sig inte. Alla svettas som idioter 😛

 5. Anne-Charlotte says:

  Men har ni tänkt på alla som faktiskt har ett ”vanligt” jobb och måste gå klädda i jobbkläder typ kostym/dräkt?! Jag förstår inte hur de pallar värmen – även om de ju säkert sitter säkert på AC-prydda kontor … och de kära tradiotionsenligt klädda kvinnorna, med sina sjalar och långärmade tröjor/kappor … jag har aldrig sett dem svettas eller ens pusta av värmen. Jag misstänker att de har kylaggregat inbyggda i kläderna! 🙂 Själv hade jag smält bort! :))

 6. anne-charlotte says:

  Är det sant?! Det hade jag ingen aning om – vad roligt att för lära sig nåt nytt :))

 7. Stattinskan says:

  Mlde tid … Jag har svårt att klara en svensk sommar 😉 Mitt hår ser inte klokt ut när luftfuktigheten är så hög, det reser sig och blir dubbelt så tjockt och ogenomträngligt med borsten 🙂

Kommentera