Hemsk natt-Sval morgon

Varje kväll sätter vi på ac´n en stund för att kyla ner och som alltid stänger vi sen av den och kör med bara fläkt och öppen balkongdörr. Detta för att slippa ”ac hostan” som man alltid lyckas få om man kör för mycket med ac. Luften blir så torr och den berömda ”ac hostan” kommer som ett brev på posten. Samma procedur var det igår men det va så varmt så det gick inte att somna. Jag försökte men låg bara och vred och vände på mig. Luften va alldeles blöt och fuktig så till slut fick det bli ac´n(18 grader) och fläkt som vi körde till och från under hela natten. Vaknade vid 6 av att jag redan börjat hosta. Öppnade balkongdörren och luften kändes alldeles sval och frisk. Det va så skönt. La mig igen och fick dra över mig påslakanet så efter en hemsk fuktig, svettig och varm natt vaknar vi till en hyfsat sval morgon. Just nu visar termometern på 28,9 grader. Ska bli 36 grader idag så vi kommer få det hett om öronen. Några grader svalare kanske vi får det då vi ska upp i bergen.

God morgon!

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hemsk natt-Sval morgon

 1. Katrin says:

  Låter härligt med bergstur. Ha de riktigt gott :-))

 2. Linda says:

  Visst är det hemskt med sånna nätter, vi har tyvärr ingen ac än men som tur har det funkat helt ok med fläkt men hade ju inte tackat nej till en ac 😉

  Hahaha jo det klunkar av både massor av kaffe och vatten! 😛

  Med reguljärflygen kan man samla miles, alltså dina flygmil, och när man kommit upp i ett visst antal kan man få en gratis resa. Jag flyger mycket med Lufthansa, Austrian Airlines och dom är ju alla med i star Aliance, då kan man gå in och registrera dina flygningar på din sida. Vilka brukar du flyga med? är inte helt insatt i de än får läsa lite mer på deras sida innan jag vet exakt hur det funkar. Men har registrerat dom nu iaf, tror man kan göra det med alla flygningar sen ett år tillbaka, testa iaf och se om jag får ihop några miles.

  Star Aliance hemsida:
  https://www.miles-and-more.com/online/portal/mam/de/homepage?l=en&cid=18002

  • Kina says:

   @Linda: Tack för svaret! Vi flyger ju oftast charter. Ska vi flyga reguljärt måste vi byta minst en gång så det där går bort för oss annars hade man samlat på sig en hel del poäng med tanke på alla flygrespr vi gör. Ska ändå gå in och kika på det.

 3. Ama de casa says:

  Här har vi regn idag. Det är riktigt skönt faktiskt 🙂

 4. Pia F says:

  Hoppas att ni fick en skön tur upp i bergen. Det brukar svalka.

Kommentera