Ligger efter

Nu ligger jag efter med både bloggläsandet och facebookuppdateringar. Allt är mahjonspelets fel. Alex och kusinbarnet Semi va först här och spelade wii sen stack dom iväg med Hasan igår kväll vid 19 tiden. Nu när det är sommarlov får han vara ute lite längre och leka. Trodde ändå inte dom skulle komma hem så sent men dom kom inte förrän efter 21.30. Alex va så trött så trött men glad och log lyckligt med en chokladglasskladdig ansikte. Semi va pigg och det är inte konstigt, den tiden på dygnet är han som mest aktiv sen sover han till 12 dan efter. Själv satt jag och spelade mahjong när dom spelade wii och sen var iväg. Efter nattning av Alex spelade jag ”bara en gång till” några gånger 😉

Så nu gäller det att prioritera dagen…Efter mycket övervägande fram och tillbaka får det bli en hemmdag så jag hinner med allt jag måste göra…läsa bloggar, kolla fb, kanske men inte så troligt spela lite mahjong.

Nu först ska jag fylla på kaffemuggen sen vill Alex att vi ska måla så det står som nummer ett på att-göra-listan idag.

God morgon!

This entry was posted in Allt & Inget, Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

10 Responses to Ligger efter

 1. Ama de casa says:

  Hahaha! Jag kan nog satsa en liten slant på att du just nu sitter och spelar mahjong 😀

 2. Ia says:

  Godmorgon!!!
  Även här fylls kaffemuggen på ytterligare en gång innan det är dags för dagens utmaningar…men kanske en gång till bara på det där spelet 😉

  Så skönt att Ni klarat Er från sjukor, jag tror värmen ställer till det mycket samt att många inte riktigt tänker på vad de stoppar i sig. Vi har ju trots allt olika bakteriefloror. Trist var dock det Dotra berättade om Cleopatrastranden men förhoppningsvis är det nåt som man tar tag i från kommunens sida (bruna avlånga saker i vattnet).

  • Kina says:

   @Ia: Det som din dotter såg i vattnet kommer från båtarna. En del är tyvärr för snåla för att betala för tömning och dumpar det i havet.

 3. Hebbe says:

  Hej Kina,,nej då jag går inte i dimman,snarare som en dränkt katt för det regnar som f-n…Haé Kram.

 4. Sita says:

  Ja fastnar man i spelet då är det kört. Har gjort det många ggr. Kram

 5. Pia F says:

  Låter som om jag också skulle testa Mahjong.

Kommentera