Hemmadag blev bad

Var duktig här på förmiddagen och fastnade inte med Mahjong. Målade först med Alex sen spelade vi barnalfalfapet en stund sen efter det kom Tom & Jerry på tv´n som han vill se. Till det skulle han ha ost. Ni som inte läst om hans små egenheter vad gäller tv-snask kan läsa om det här.

Jag satte igång att hänga en maskin tvätt. Nästa tvättkorg jag köper ska inte vara bottenlös. Plockade och donade, vattnade blommor, skurade balkonger så svetten lackade. När jag va klar ville jag bada. Alex var den som ville ha en hemmadag idag, det sa han redan igår så jag bönade och  bad hotade och mutade honom för att vi skulle gå ner en sväng och bada. Han gick med på det så vi tog på oss badkläder och knatade ner och slängde oss i plurret. Tog inte med något annat mer än handdukar och kläderna jag hade utanpå bikinin så inga bilder från idag. Men misströsta inte gott folk. Jag filmade lite igår oxå så jag bjuder på det klippet…Kan säga att det är nästan identiskt med hur det gick till idag så ni kan låtsas att det är från idag 😀

Stannade väl nån timme sen hem igen och duscha. Hann precis duscha klart och få på mig kläderna så knackade det på dörren. In kommer Umut och Semi så nu leker dom Alex med dom. Jag ska göra mig en kaffe och spela lite Mahjong 🙂 

This entry was posted in Filmklipp, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hemmadag blev bad

 1. Linda says:

  Tack tack! 🙂

  åh vad jag önskade att jag hade stranden närmare så jag kunde gå ner och ta ett dopp bara så där! Lyx! 😀

  • Kina says:

   @Linda: Ner går bra att gå, 5 min men hem…*pust* vi har världens längsta backe. Tar inte lång tid att gå ca 15 min men backen är så seg. Önskar vi inte hade backen, då hade man gått och badat flera gånger på en dag.

 2. Ama de casa says:

  Ser ju hur skönt ut som helst – och rätt mycket plats också 🙂

 3. Pia F says:

  Lustiga Tv matvanor, men jag vet vem du ringer om du behöver hjälp med t-bone stek över öppen eld. En gång för många,många år sedan skulle Neco bjuda på grillat i chefens lägenhet uppe där ni bor. Han fick väl fyr på den minsta grill du kan tänka dig med hjälp av en hårtork, det blev öppen eld och allt grillades i 190 knyck. Trodde allt skulle ta fyr i torkan. Fattar inte hur han vågade och det grillades mat till många personer,Alberto bland annat.

  • Kina says:

   @Pia F: Hahaha men det är ju så man grillar här 🙂 Så gör Hasan ofta. Tänder på grillen sen för att få bra fjutt tar han hårfönen en stund. Jätte ren balkong vi har sen…not 😉

 4. Pia F says:

  Ser så skönt ut när Alex badar, här är det troligtvis slut på bad i havet om inte det blir ovanligt varmt i september.

Kommentera