Mycket folk

Kan jag tycka att det är på stranden. Som idag t ex…

Inte riktigt så mycket som under värsta högsäsongen. Nu har skolorna börjat i Sverige iaf och i dom flesta länder (här har dom en månad till) och det blir mindre turister men fortfarande många och vi har alltid en plats att sitta på…solsängar eller i sanden. Någon som däremot får ha ståplats är stackars Ama De Casa. Först i inlägget ser ni moln men det är inget att bry sig om. Det är inte på dom hon får stå (än) utan scrolla ner…

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

10 Responses to Mycket folk

 1. Hebbe says:

  Ja jag får svar om ca 10 dar,,ser att det har tunnat ut lite på stranden,så nu har ni lite mer svängrum.Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Nu går det undan med poolbygget så snart får jag se Hebbe på en MADRASS med en paraplydrink;…..Ja du det vete f-n om du får se,,,,Hebbe med en paraplydrink;…..Kanske.Haé Kram.

 3. Sita says:

  Inte så mycket folk på stranden som när vi var nere. Kram

 4. Ama de casa says:

  Åh! Vad gullig du är! Så du tror att jag kommer DIT? Upp till molnen alltså, inte åt andra hållet?
  Gulle dig 🙂

 5. MariaD says:

  Kul att du börjat blogga igen =)) Skolan i Sverige börjar den 23/8 ;)) Härligt att det börjat tunna ut lite med turister. Var själv nere i Alanya början på Juni, och det var ju inte så jättemycket folk då heller. Härligt! Men man såg skillnaden om man jämförde med första dagen vi var där, o sista. Var lugnast o skönast första dagen. Hoppas på ngn billig sista minuten resa i sept, då det är billigare, och inte lika varmt!

  • Kina says:

   @MariaD: Ja när skolorna slutar i juni börjar det komma mycket folk sen mattas det av när dom börjar igen i aug men fortfarande är det mycket turister.
   September är perfekt att åka.

Kommentera