Anledningen

Till att jag började blogga igen va att lusten kom tillbaka och att så många av er gulliga läsare hört av er att ni saknat bloggen. Största anledningen var dock att jag har ju så mycket att förmedla med min blogg. Det finns så mycket orättvisor här i världen men att ta del av min blogg är en mänsklig rättighet tycker jag och hit är alla välkomna…rynkiga, botoxade, enbenta, tvåbenta och fybenta, skalliga, håriga, läskunniga, icke läskunniga…här har alla samma värde *hallelulja*.

Det händer ju så mycket hela tiden men tyvärr tyvärr tyvärr kära läsare hinner jag inte blogga om allt. Man är ju ingen lyxhustru med all tid i världen men varje dag kommer jag lägga ut något spännande från vår händelserika vardag…

Va inte detta spännande så säg…

This entry was posted in Bloggvärlden. Bookmark the permalink.

24 Responses to Anledningen

 1. Vivi says:

  Det ser herlig ut!
  Gleder meg masse til å bade i Alanya! Bare noen uker igjen, så er det vår tur 🙂

  Hvilken strand synes du er den beste i Alanya? Og kan jeg spørre om du kan anbefale et shoppingsenter?

  Alltid like trivelig å besøke bloggen din!

  • Kina says:

   @Vivi: Jag tycker Kleopatra är den bästa stranden. Stor och gott om plats och lite grövre sand. inte den där fina fina som finns på östra sidan som klistrar sig fast överallt.
   Shppingcenter är ju då Alanyum där det finns lite olika butiker. Ligger ut mot Metro om du vet vart det ligger.

 2. Ia says:

  Förstår precis vad Du menar!!! Jag blev ju lyxhustru i våras när jag slutade skolan och sen dess har jag haft så mycket att göra att jag knappt hunnit med bloggen….

  Förhoppningsvis slutar jag snart att vara lyxhustru och blir en hårt arbetande kvinna igen och då ska det väl bli mer tid till bloggen!!!!

  Åh, så härligt det ser ut att bada!!! Längtar verkligen ner till Alanya även om jag måste säga att de signaler jag fått från orten i år är lite skrämmande….många magsjukor och mycket icke-önskvärda saker i havet :S

  Kram på Dig 😀

  • Kina says:

   @Ia: Ja visst är det så 🙂 Lycka till med jobbet!
   Va? Har inte hört nåt om varesig magsjuka eller annat. Inget vi märkt av iaf.

 3. Anette Englund says:

  Hade velat vara ” din vardag ” idag…ser grymt skönt ut =)
  Kram Nettan

 4. Ama de casa says:

  Det var verkligen kul att du började blogga igen – du var väldigt saknad härifrån Spanien 🙂

  Du har ju också ett vågat inlägg idag 😉

  • Kina says:

   @Ama de casa: Söt du är eller säger du bara så för att jag länkat till dig? 😉
   Ja, här kör vi ofta med vågade bilder 😀

 5. Ama de casa says:

  Förresten… Jag har två ben, är (relativt) läskunnig men har ingen botox insprutad. Uppfyller alltså inte alla kriterier för den här bloggen.
  Är jag välkommen ändå?
  😉

 6. Hebbe says:

  Ja du Kina,visst var du saknad den tid du var offblogg..
  Men nu är det som det ska va,,back on track,kul.
  Jag gillar nästan allt från växtriket,och provar gärna lite för mig nytt lite då och då,,det blev kikärtor i dag,,var väl sisådär.
  Haé Kramen.

 7. Sita says:

  Ser skönt ut när gossen blir besprutad av vattnet. Kramar o god natt.

 8. Bettan/Caligo says:

  Kära Kina!
  Jag är glad att du bloggar, man får en posetiv kick varje gång man läser om dig och familjen även om livet i Alanya plus grannkärringen och katten. Någon lyxhustru vet jag att du inte är, du är en klok kvinna med båda fötterna på jorden. Forsätt blogga du glädjer alltid någon.
  Kramis

  • Kina says:

   @Bettan/Caligo: Tack söta du! Tycker det är jätte kul att så många faktiskt vill läsa min blogg om ett ganska händelselöst liv 😉
   Kramar!

 9. Vivi says:

  Takk! Vi skal bo ved Kleopatrastranden, så det passe jo fint!

 10. Carola says:

  ja du har då varit saknad till MAX..bidde ju riktigt tomt o trist när du försvann!!…Gör ICKE om det…*L*…

  Har själv knappt haft tid att vara in på min egen blogg sista tiden..har ju haft fullt upp med jobb hela sommarn o som du ”vet” en massa jobbiga saker har ju hänt runt om så den ligger lite i trada…men ska snart sätta igång med lite uppdateringar..

  ”SES”….kramen

  • Kina says:

   @Carola: Tack 😀 Känns jätte kul att vara tillbaka.
   Jag kan ju inte lova att jag inte försvinner igen om blogglusten inte finns men då poppar jag säkert upp igen rätt som det är 🙂
   Kram Kram!

 11. Hebbe says:

  Mors,,fina bilder på Vågmästaren Alex..
  Här är det en jävulsk dimma,,åskan gick i går kväll..Haé Kram.

 12. Stattinskan says:

  Ja, eller så kan man göra som mig och blogga om sitt händelselösa liv ;-D
  SKönt att ha dig tillbaka … även om konkurransen nu är stor mellan bloggen och Mahjong 😉

Kommentera