Svårt

Sitter med detta framför mig…

Svårt, svårt, svårt…

Vet inte alls vad jag ska rösta på. Lika svårt varje gång. Är man dessutom helt ointresserad av politik och inte särskilt insatt ja då är det nästan omöjligt. Vet väl kanske så pass mycket att jag inte vill ha regeringsskifte men det är väl allt. Så nu sitter jag här med valblanketterna framför mig och glor. Får väl *suck* *pust* *stön* *Zzzz* *snark* sätta mig och läsa på lite och förhoppningsvis få lite klarhet innan jag måste skicka in det.

Vad tycker ni? Att det är lika svårt för er som för mig eller har ni solklart för er vad ni ska rösta på?

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

8 Responses to Svårt

 1. mammakb says:

  Detta är så svårt…jag kommer ju från en arbetarfamilj och därför är jag ju inte blå, MEN det mesta är ju blått eller lila, inte mycket rött kvar, tyvärr…svårt svårt. har inte alls bestämt mig…kram

 2. Jessica U says:

  Hm, ingen aning vad jag ska rösta på. Nått måste det väl bli 😉
  Sen är jag inte alls insatt i detta val. Och jag som även iår ska jobba som valförättare..haha. Jätte bra va? 😛

  Dem jag jobbar med kan ju ganska så mycket om allt, medans jag inte vet så mycket. Aja, jag ska bara kryssa i ett häfte och kolla legitimationer 😉
  Kram

 3. Liza says:

  För mig blir det socarna

  • Kina says:

   @Liza: Ok, skönt att veta vad du ska rösta. Själv vet jag som sagt bara att jag inte vill ha regeringsskifte och därmed inte sossarna vid makten. Får klura lite till på det, behöver ju inte sända in än.

 4. Ama de casa says:

  Jag vet vad jag ska rösta på, men det blir svårare och svårare…

Kommentera