26 grader svalt

Om man har ac´n på 26 grader och tycker det är svalt förstår ni då hur varmt det är här idag? Vi har ac´n på 26 grader och tycker det är alldeles lagom. Skulle vi ha kallare så skulle vi börja frysa. Det är så varmt ute idag så man kan knappt andas och så hög luftfuktighet så det känns som att gå in i en ångbastu när man går ut.

Jag gav mig på (med lite hjälp av honom) Alex rum innan. Detta tog mig två timmar men nu är det röjt. 4 stora påsar ska slängas med trasiga och halvtrasiga leksaker och två gavs bort till kusinbarnet med hela leksaker.  När vi var klara föreslog jag dumt nog att vi skulle gå ner och köpa varsin glass. Sagt och gjort, vi gav oss ut men bara vi kom utanför dörren så va det som att gå in i en vägg. Trodde jag skulle smälla av och har man varit inne i ett ac svalt hem blir det värre att komma ut.

Jaja, inget att be för. Bara att knata ner till minimarketen för inköp av varsin isglass sen gå hem igen. Detta tog totalt 10 minuter men när vi kom hem dröp både jag och Alex av svett. Så nu tänker inte vi gå ut mer idag. Vi stannar inne med ac´n på behagliga 26 grader och jag hoppas att någon kommer och hänger mina maskiner tvätt och tar in det torra.

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

4 Responses to 26 grader svalt

  1. Sita says:

    Ja du har det gott. Här sitter jag o äter min lunch o fryser om fötterna. Kram

  2. Ama de casa says:

    Lyllo dig! Jag får inte ha AC-n på under dagen, såvida jag inte har gått 10.000 steg. Så nu sitter jag här och kvider framför en sketen fläkt!
    🙂

Kommentera