Inte det mest intelligenta

Efter jag skrivit förra inlägget satt jag en stund på balkongen. När Alex är ute och leker vill jag inte stänga in mig med ac´n på då jag varken vet vad dom gör eller hör om det händer något så jag brukar hålla mig på balkongen där jag inte alltid ser dom men iaf hör. Det tog dock inte lång stund förrän dom kom upp. Helt blöta av svett och skitiga som små grisar. Skulle vilja ställa dom alla tre under duschen men fick nöja mig med att dom tvättade händerna. När dom kommit in satte jag på ac´n. Fortfarande med noll energi samtidigt som jag blir så rastlös av att bara sitta så jag satte igång att skura badrummet. Kanske inte det mest intelligenta. Det är nämligen det enda rum dit ingen av ac-apparaternas kalla luft når. Inte heller den varma luften på vintern. Då är det som att gå in i ett kylskåp.

Det här stället skulle däremot behöva ett röj men jag vet inte. Det är nåt konstigt. Nästan varje gång jag går förbi där är det som det svartnar för ögonen på mig och jag ser inget. Som en black out och så fort jag kommit förbi blir min värld ljus igen. Hur skumt som helst!

Sen tror jag man måste röja undan dom tre minorna innan man kan städa upp förödelsen dom ställt till med.

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inte det mest intelligenta

  1. Hebbe says:

    Hej Kina,,ja nöj dig med att feja badrummet,,dom där levande minorna,,får du omintetgöra vid ett senare tillfälle..Ja det blir bygge,,men det är så in i bomben varmt,,så man orkar inget..Haé Kram.

Kommentera