Försvunnen ute, Försvunnen inne

Vår katt förärade ju oss med sitt besök denna morgon och inte nog med det. Hon har stannat hemma hela dan. Legat antingen i stolen på balkongen eller på golvet under bordet. Varit inne några gånger och ätit sen gått ut och lagt sig igen. När hon är försvunnen ute i flera dagar vet vi inte alls var hon håller till. Nu har hon lyckats försvinna här inne?!?Har letat överallt men hon är borta.

Nähä, om jag skulle ta och göra rent dammsugaren. Sitter fast nåt stort så det är stopp i slangen och låter konstigt gör det. Har ingen aning om vad som kan ha åkt in i den…

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

10 Responses to Försvunnen ute, Försvunnen inne

 1. Catarina says:

  Är det kanske kissemissen som fastnat i dammsugaren…? Nä, hon har nog smitit ut i ett obevakat ögonblick, de är så luriga ibland de små rackarna.

 2. Sita says:

  Tänkte oxå om katten kunde vara i sugaren. Haha. Ha det gott. Hon kommer nog fram. Kram

 3. Sv: Inte speciellt kul att fasta nãr det ãr sà rysligt varmt. Det ãr betydligt mysigare och lãttare att fasta nãr Ramadan intrãffar under vintertid dà dagarna ãr kortare. Alla ãr som zoombies hãr pà jobbet, lãttretade och det ãr svàrt att fà saker och ting gjort.
  I morgon har de lovat regn men jag tror inte att det hjãlper sà mycket. Lika klibbigt och ãckligt varmt ãndà. Hur ãr Ramadan i Alanya? Ãr det mànga stãllen som inte sãljer alkohol dà eller de fortsãtter med försãljningen i alla fall?

  Ha en trevlig helg

  • Kina says:

   @Sofie: Samma här, folk är som zombies och ligger och sover/vilar överallt, på restauranger, butike, i taxibilar, på bänkar…
   Här är det som vanligt. Finns kanske en del ställen som slutar sälja det men annars ingen skillnad. Jag vet bara en restaurang, typisk turkisk. Dom brukar stänga helt.

 4. Aurora says:

  Ingen kisse där förstår jag. Hon är nog ute och jagar möss. Kram

 5. Zandra says:

  Jo då jag har bloggat en antal år 🙂
  Ja jag tror jag blir hemma. Men vet att chefen inte kommer tycka om det..

Kommentera