Finbesök

Vaknar lite över 7 av att det jamar utanför dörren. Går upp och öppnar och in kommer Çeki. Va några dagar sedan vi förärades med detta finbesök. Hon gick in i köket och åt och jag va beredd på att släppa ut henne direkt hon ätit då det är det hon brukar göra. Pipa ut igen men inte idag. Nä hon gick ut på balkongen. Jag satte mig och upp i mitt knä hoppar och är så gosig. Jag kelar gärna med henne men inte i denna värmen. En långhårig hårboll som fäller nåt fruktansvärt nu är inte det man vill ha i sitt knä. Kelade ändå lite med henne och föste sen försiktigt bort henne. Nu ligger hon på stolen bredvid mig och halvslumrar.

Bilden är från feb/mars 2009.

 

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Finbesök

 1. Sita says:

  Så fin hon är iaf. Gosig är dom ju bara ibl. Kram

  • Kina says:

   Ja hon är jätte fin och ja, det är inte alltid det passar att gosa. Bara när hon själv vill. Lyfter man upp henne för att gosa är det ofta man får sig ett bett om hon inte är på humör för gos.

 2. Pia F says:

  Katter är goa djur,charmen är deras egensinnighet. Ser gott ut med Alex och katten.//Pia

 3. Camilla says:

  Vilken underbart fin katt ni har! Fina faerger!

Kommentera