Dubbel så mycket

Har precis som i stort sett varje kväll gått en runda här hemma och plockat upp efter liten herre. Tänkte när jag gick där att det här skulle jag lätt kunna göra 24/7. Jag skulle kunna gå efter honom och plocka och tro mig…jag skulle ha att göra hela tiden. Tänkte då va bra dom har det som har två barn och skulle plocka upp efter dom. Dom får ju liksom dubbelt så mycket gjort 😀

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

6 Responses to Dubbel så mycket

 1. Hebbe says:

  Hej Kina..ja nog tror jag ni har det varmare under längre tid,,så ni blir ju någorlunda vana,,sen har ni ju havet med svalkande bad så nära,,Här dom få dagar det är så förbaskat hett som i dag,,då finns inte skugga som duger..
  Haé Bra,Kramen.

  • Kina says:

   @Hebbe: Nä det är sant. Vi har ju pool & strand nära. Du får se till att poolbygget blir klart så du kan snylta åt dig ett dopp 😀
   Kram!

 2. Ha ha ha se det från den ljusa sidan menar du =))
  Ha det bra.
  Kram M

 3. Sita says:

  God morgon. Det blir inte dubbelt så mycket med två. För då peppar dom varandra att plocka upp själva. Kram

Kommentera