Poolat

Nu är vi hemkomna efter några timmar vid poolen med Anki och hennes barn Jakob och Evin. Har varit mulet ända tills vi begav oss hemåt, då sprack det upp men så skönt med moln. Känns bara som det skulle behövas en urladdning för det är klibbigt varmt ändå. Barnen låg i hela tiden…

Busfröt Evin uppe och klättrar på stegen. Jakob och Alex vid kanten.

Hopp av Alex

Plums av Evin

Evin igen

Glasspaus

Sen på att igen

Evin

Vi skulle allihop gå till Burger King för att käka men en viss liten vild tjej vägrade lyda sin mamma trots flera varningar om att lyssnar du inte nu blir det inget BK så det slutade med att jag gick dit själv med Jakob och Alex. Anki gick hem med Evin.

Alex och Jakob nypåfyllda med energi.

Efter BK gick jag med barnen till kontoret dit Anki skulle komma med Evin och hämta upp Jakob. Jag och Alex va tyvärr tvugna att sticka innan hon hann komma. Vår enda chans att komma hem då alla va upptagna sen med att köra gäster mm efter dagens utflykter. Så Jakob fick va kvar på kontoret med Hasan vilket jag hoppas han överlevde 😉 Anki va bara några minuter bort så det gick nog bra.

 

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

10 Responses to Poolat

 1. Hebbe says:

  Tacka klart jag ska ha en skön helg,,du oxå..
  Ja det var jäkligt gott..Haé Kram.

 2. Hebbe says:

  Virrpinne,,vet inte om jag har sett en sådan.Haé Kram.

 3. Sita says:

  Idag hade vi behövt en pool med kallvatten oxå. Här är så kvavt o varmt. Kram

 4. Bettan/Caligo says:

  Godkväll i Turket!
  Här är det också kvavt och varmt,men jag njuter på balkongen,med ett glas rött. Anki verkar vara en bra mamma, alltid lär sig barnet något av att vara man är konsikvens. Alex sköter sig väl bra? Nu är jag ledig heeeela helgen och ska bara njuta av värmen, men längtar så till Turkiet.
  Ha det bra

  • Kina says:

   @Bettan: Ja jag har sett att ni har det varmt nu. Ja hon gjorde ju helt rätt. Lyssnar man inte får man stå sitt kast, då försvinner det roliga. Så är det ju för Alex oxå. han har råkat ut för det några gånger men nu va det länge sen.
   Ha en riktigt härlig helg!

 5. Pia F says:

  28 grader på kontoret, skulle också vilja ha en pool. I skåne är det varmt och klibbigt. Ser hur varmt ni har det, då måste man nästan ligga i blöt konstant för att överleva värmen, speciellt i juli/augusti.På Alex växer det väl snart ut simfenor. 🙂

Kommentera